BAFRA’DA ATLAS SİRKİ AÇILDI

Tiyatro sanatçısı Servet Yalçın yönetimindeki Atlas Sirki, Samsun'daki gösterilerinin ardından 10 günlüğüne Bafra'ya geldi.

 BAFRA’DA ATLAS SİRKİ AÇILDI

      Tiyatro sanatçısı Servet Yalçın yönetimindeki Atlas Sirki, Samsun'daki gösterilerinin ardından 10 günlüğüne Bafra'ya geldi. İlk akşam ise kendilerine destek ve katkı sağlayan Bafra Belediyesi çalışanları için ücretsiz seans düzenleyerek teşekkür galasını yaptı. 4 seans halinde düzenlenen gösteriye yoğun katılım gözlendi. 

        BAFRALI ÇOCUKLARIN PİTON YILANI İLE CESARET GÖSTERİSİ 
      Sirk hakkında bir açıklama yapan Tiyatro Sanatçısı Servet YalçınBafra Belediye Başkanı Zihni Başkan'ın desteği ve katkılarıyla adalet sarayı karşısı, kent meydanı yanındaki alana kurulan dev sirk çadırında gösterilerini 23 Kasım gününden itibaren sahneleyeceklerini söyledi.

      Yalçın, "Türkiye'nin ilk sirki olan Atlas Sirki'nde Türk sanatçıların yanı sıra, AzerbaycanGürcistanBulgaristan ve Rusya Devlet Sirklerinin dünyaca ünlü sirk sanatçıları yer alıyor. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ise elleri öpülesi, hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz sevgili öğretmenlerimize ve çocuklarına ise sirkimiz ücretsiz olacaktır. Atlas Sirkimiz, ip cambazlığı, parendebazlık, ateşbazlık, akrobatlık gibi somut olmayan kültürel miras kapsamındaki seyirlik sanatların yanı sıra, palyaçolar, sihirbazlar ve yüksek hava gösterileri, sevimli hayvanlar ve 5 metrelik dev piton yılanları ile gittiği her yerde özellikle çocukların ve ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor" dedi.
      Konuşmadan sonra ise Atlas Sirkinin ilk gösterisi başladı. Çocukların ve ailelerinin gülerek şaşkınlıkla, alkışlarla izlediği sirk tam not aldı. Gösterinin son kısmında ise yılan şov vardı.
      Bafralı büyüklerin ve özellikle 3 yaşındaki Miraç Talha Ataseven'in 4 metrelik piton yılanı evde kedi ile oynar gibi oynaması ve Bafralı bayanların cesareti ve özellikle bir bayanın piton yılanını öpmesi büyük alkış aldı.
       Sirk günde 4 seans üzerinde gösteri yapacak ve Bafra İlçesinde 23 Kasım-01 Aralık tarihleri arasında kalacak.

                                                                                                          NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER