Yurduseven’den 24 Kasım Mesajı

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı olarak kutlama mesajı yayımladı.

Yurduseven’den 24 Kasım Mesajı

      AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde cevap veren, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmesinde en büyük pay sahibi kuşkusuz değerli öğretmenlerimizdir. Yarının güçlü ve dünyada söz sahibi bir Türkiye'sini oluşturacak olan gençlerimizin bugünden hazır olabilmesi, her zaman, her yerde ve her koşulda büyük bir özveri ve azimle çalışan fedakâr öğretmenlerimizin eseri olacaktır" dedi.

      Başkan Yurduseven Mesajına şu sözlerle devam etti, "Özellikle Türkiye'de son on yılda bilimsel ve çağdaş bir altyapıyla, iktidarımız döneminde Milli Eğitim bütçesinin her zaman en yüksek bütçeyle bir numarada yerini alması, Türkiye'de eğitim alanında çok büyük ilerlemeler kaydedilmesinin de önünü açmıştır. Aydınlığın simgesi, toplumun yol göstericisi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, eğitim ve öğretim neferlerimizin aileleri, meslektaşları ve öğrencileri ile birlikte sağlık ve mutlulukla bir ömür geçirmelerini temenni ederim" diye konuştu.

                                                                                                    NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER