BAŞKAN SARICAOĞLU' TÜRKİYEYİ KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR'

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Ankara da yaşanan terör olaylarının yanı sıra ilçemizdeki yapılan hizmetleri halkımıza aktardık" dedi.

BAŞKAN SARICAOĞLU' TÜRKİYEYİ KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR'

     Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Yönetimi kurulu ile Meclis Üyelerimizle birlikte Beybesli ve Alaçam Deresi mahallelerini ziyarette bulunduk "dedi.
                                         'ÖLENLER BİZİM İNSANIMIZ'
     Ankara da meydana gelen terör olaylarını şiddetle kınadığını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, "Türkiyeyi karıştırmak istiyorlar. Ankara’daki saldırının amacı farklı toplum kesimlerini birbirine düşürmek.Görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun ölenler bizim insanımız. Ülkemiz zor bir geçitten geçiyor. Bu zor günleri atlatabilmenin tek yolu birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Peygamber efendimizin de dediği gibi Birlikte rahmet ayrılıkta ise azap vardır" diye konuştu.
                                    'SON HIZIYLA DEVAM EDİYOR'
      "Şunu açık şekilde ifade etmem gerekiyor ki ilçemiz çok güzel yatırımlar almaya başladı" diyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Köy iken mahalle statüsüne dönüşen yerlerimize yatırımlarımız son hızıyla devam ediyor. Gerek alt yapı gerek parke, asfalt ve meydan çalışmalarımız mahallelerimize sırayla uygulanıyor. Çalışmalarımızın devamlılığı için bu zor günleri birlikte aşmalıyız. Omuz omuza verip birliğimizi sağlamamız gerekiyor.   Yatırımlarımızı daha fazla alabilmemiz için dik durmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.
                      Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER