ÇAYKUR TANITIM TIRI BAFRA’DA

Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından tanıtım amaçlı olarak hazırlanan Çaykur Gezici Tanıtım Tır'ı Bafra'ya geldi. Bafra Kent Meydanı yanında kurulan tanıtım TIR'ında, Bafralılara ücretsiz çay ikramında bulunuldu.

ÇAYKUR TANITIM TIRI BAFRA’DA

    Büyük ilgi gören TIR'dan vatandaşlara hem ücretsiz çay ikramında bulunuldu, hem de çay demleme konusunda bilgiler verildi. 

     Rize'den başlayarak tüm Türkiye'yi dolaşacak olan Çaykur Tırı dün Bafra'ya geldi.

    Gün boyunca TIR'da oluşturulan stantlarda ürünler ve kurumları ile ilgili sinevizyon gösterisi sunulduğunu ve vatandaşlara tercihlerine göre ücretsiz siyah ve yeşil sıcak çay ikram ediyor.

     Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde Görev yapan Pazarlama Müdürü Bafra İlçesinin Çetinkaya Mahallesinden Halil Yılmaz Tarafından Çaykur Tırının gönderildiği bildirildi

                  ÇAYKUR TIRI,2 GÜN BAFRA KENT MEYDANININ YANINDA

      Toplu Taşıma Merkezinde bulunan Çaykur Tırını ziyaret edenler ikram edilen çaylarını içerken, çayın tarladan toplanıp tüketiciye ulaşıncaya kadar geçirdiği evreyi de görme fırsatı buluyor.

      İki gün olarak tanıtım amaçlı olarak Çaykur Tırının Bafra'da olacağı bildirildi.

      Üç kişilik Tır ekibi ve dört kişilik Çaykur Samsun Bölge ekibi, TIR'da görevli personelin eksiksiz ve sağlıklı bir şekilde hizmet verebilmesi için eğitimden geçirildiğini kaydederek, vatandaşların her çeşit çaylarını tadarak, çaylarla ilgili kalite ve damak zevklerine yönelik tespitlerini görevlilere iletebileceklerini sözlerine eklediler.

            NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER