“Çözüm Süreci Çok Önemli”

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 76 milyonun birliği, beraberliği ve kardeşliği için bir süreç başlatıldığını belirterek, "Çok önemli olan çözüm sürecini hep birlikte aşacağız. Çatlak seslere kulak asmayın" dedi.

“Çözüm Süreci Çok Önemli”

Samsun'da esnaf ve partililerle bir araya gelen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, çözüm sürecinin Türkiye için güzel sonuçlar vereceğini umut ettiklerini söyledi. Bu süreçte bazı kesimlerin provokasyon yaptığına dikkati çeken Demir, "Çatlak seslere kulak asmayın" uyarısında bulundu.

                             "KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN"

      Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İlkadım İlçesi'ndeki Kahve Deposu adlı işyerinde Yılmaz Aytaç tarafından verilen kahvaltı programına katıldı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri çok sayıda partili ve esnafın katıldığı programda Demir, çözüm süreciyle ilgili bilgiler verdi. Bu ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceklerini ifade eden Demir, "Kimsenin endişesi olmasın. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, biriz, beraberiz. Başbakanımızın dediği gibi, bu işin bedeli ne olursa olsun çözülecek" dedi.

                            "BELA TÜRKİYE'DEN DEFEDİLECEK"

        76 milyonu ilgilendiren bir sürecin yürütüldüğüne dikkati çeken Milletvekili Demir, "Büyük devlet olmak için ayrımcılık söylemlerinin ortadan kalkması lazım. Bu süreçte bazı çatlak sesler medya yoluyla ortaya atılıyor. 'İmralı'dakine ev hapsi verilecek' bunun bir örneği. Böyle bir şey kesinlikle olamaz, bunlara kulak asmayın. Türkiye bir hukuk devletidir. İmralı'dakinin kararı kesinleşmiştir, ayrıca Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne verdiği dilekçe de reddedilmiştir. Bu süreçte, insanlar meseleye gönüllerini koymalı. Allah'ın izniyle bu çözüm süreciyle bu bela Türkiye'den defedilecek" diye konuştu.

                          "DOĞRUYU ANLATMAK BOYNUMUZUN BORCU"

         AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ise, Milletvekili Demir'in çözüm süreciyle ilgili aktardıklarına dikkati çekerek, "Partimizin yürüttüğü bu süreci halka doğru anlatmakta biz teşkilat mensuplarının görevidir. Ortaya atılan provokasyonları, çatlak sesleri duyan vatandaşlarımıza gidip, bu sürecin anlatılanlar gibi olmadığını aktarmalıyız. Herkesin bir ve beraber olup daha büyük bir devlet olacağımız bu süreçte halkımıza doğruyu anlatmak boynumuzun borcudur" şeklinde konuştu.

NAMIK AZGIN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER