FATİH YILDIZ, YAZ KUR’AN KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Bafra İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, mahallesinde bulunan 3 Cami de, Yaz Kur’an Kursunda eğitim alan 190 çocuğa, meyve suyu ve kek dağıttı.

FATİH YILDIZ, YAZ KUR’AN KURSLARINI ZİYARET ETTİ

                 KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ İKRAMLARLA SEVİNDİRİLDİ

     Bafra ilçesinin İsmetpaşa Mahallesinde bulunan 3 camii de, Kur'an Kurslarında ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik ‘Yaz Kur'an Kursları' devam ediyor.

     Bafra İlçesinin İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, İsmetpaşa Mahallesinde bulunan 3 Camii de başlayan Yaz Kur'an Kurslarındaki öğrencileri ziyaret etti.

      İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, Ramazan ayı kapsamında, Mahallede bulunan 3 camii de dini eğitim gören çocuklara meyve suyu ve kek dağıtarak, çocuklarla sohbet etti.

       Bafra İlçesi İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Fatih Yıldız, yaz Kur'an Kurslarındaki çalışmalardan dolayı Bafra Müftüsü Burhan Keleş'e ve Kur'an Kurslarında görev yapan din görevlilerine teşekkür etti. Bafra İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Fatih Yıldız, mahallesinde bulunan 3 camii de yaz kurslarında birinci olan çocukları çeyrek altın ile ödüllendireceğini bildirdi. 

            NAMIK AZGIN    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER