banner221

Recep Tayyip Erdoğan Samsun’a Geliyor

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı adayı olmasını değerlendirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Samsun’a Geliyor

     AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı adayı olmasını değerlendirerek, "Başbakanımız, partimizin kurulduğu günden bu yana halkın sevgi ve güvenini kazandığını defalarca kanıtladı. Teşkilatlarımızın çabası ve halkımızın teveccühü ile Sayın Erdoğan'ın ilk turda köşke çıkacağına inanıyorum"dedi.

     AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, partisinin Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasını yorumladı.

      Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığının beklenen sonuç olduğunu söyleyen Yurduseven, "AK Parti teşkilatlarının çoğunluğunun olduğu gibi bizim de gönlümüz Sayın Erdoğan'ın aday olmasından yanaydı ve dileğimiz gerçekleşti. Başbakanımızın önderliğinde AK Parti Türkiye'ye büyük bir ivme kazandırdı. Halkımızın genel başkanımıza ve partimize olan sevgi ile güveni son 12 yıldır girdiğimiz tüm seçimlerde artarak büyüdü. Bu seçimler Türkiye demokrasi tarihi için bir dönüm noktası olacaktır. Cumhurbaşkanını bundan sonra cumhurun kendisi seçecek. Cumhurun bu kadar güvendiği genel başkanımızın ilk turda köşke çıkacağına gönülden inanıyorum"dedi.

      Son 12 yıldır, girilen tüm seçimlerde olduğu gibi 30 Mart'ta da halkın AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a ne kadar güvendiğini bir kez daha gösterdiğini belirten Yurduseven, "Önümüzde zorlu ve bir o kadar da önemli bir yarış daha var. Bu yarıştan da başarı ile çıkacağımıza olan inancımız tam. Bu manada çalışmalarımızı yoğunlaştırıp, bizler de teşkilatlar olarak üstümüze düşeni yapacağız ve yeni Türkiye'nin inşası yolunda bu zorlu basamağı da Allah'ın izni ve gayretlerimiz sayesinde başaracağımıza inanıyorum"diye konuştu. 

       Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını açıkladıktan sonraki ilk durağının Samsun olmasının da sevincini ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Yurduseven; "Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 5 Temmuz Cumartesi günü saat 16:00'da Samsun Cumhuriyet Meydanında miting yapacak. Bafra teşkilatı olarak parti binamızın önünden aynı gün saat 12:00'den itibaren Samsun'a ulaşım imkanlarımız olacak. Bu vesileyle tüm halkımızı cumartesi günü Cumhurbaşkanı adayımıza destek olmaya davet ediyoru"şeklinde konuştu. 

            NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER