Fenerbahçe Eski Kalecisi Bülent Arslan'ın Anne Acısı

Fenerbahçe’de 1969-70 sezonunda Rumen kalecisi Datcu'nun yedeği olarak forma giyen kalecisi Bülent Arslan'ın annesi vefat etti.

Fenerbahçe Eski Kalecisi Bülent Arslan'ın Anne Acısı

     Bafra Esnaflarından merhum kahvesi Şükrü Arslan'ın eşi Bafra Sağlık ve Eğitim Vakfı Başkanı Bülent Arslan'ın,Levent Arslan'ın, Cihat Arslan'ın ve Cihan Arslan'ın anneleri vefat etti.

BÜLENT ARSLAN'IN ANNESİ HADİYE ARSLAN DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ
    Fenerbahçe'de kaleci olarak görev yapan,İstanbul Kadıköy Bafralılar Vakfı Başkanı İşadamı Bülent Arslan'ın annesi Hadiye Arslan (85) İstanbul'da hastalığından dolayı uzun süredir tedavi görüyordu. Cenazesi bu Sabah uçakla Çarşamba Havaalanı'na getirilen Hadiye Arslan'ın naşı Tabakhane Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Bafra Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.
     Cenazeye İstanbul Kadıköy Bafralılar Derneği Başkanı Hasan İçten ve yönetimi, Ankara Bafralılar Derneği Başkanı Hüseyin Edis, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Uçar, Necdet Ülker,Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, Bafra Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Turgut Şahinol, Türkiye Emekliler Derneği Başkan Yardımcısı Burhan Balakçı,Bafra  KÜSADER Başkan Yardımcısı Gökhan Balakçı,Bafra GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar, Sivil Toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        NAMIK AZGIN   

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER