Kaymakamlık'da Görevli Memur Kansere Yenildi

Bafra ilçesinde, kansere yenik düşen Kaymakamlık sivil memuru Serpil İşkil(48), dualarla toprağa verildi.

 Kaymakamlık'da Görevli Memur Kansere Yenildi

      2 yıldır, Ankara Numune Hastanesi'nde kolon kanseri nedeniyle kemoterapi gören Serpil İşkil, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

                                                 Serpil İşkil için tören düzenlendi.

      İşkil'in cenazesi Bafra Tabakhane Mahallesi Güven Sokak'taki evinden alınarak, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek burada tören düzenlendi.

      Törende konuşan İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdurrahman Mangan, "22 yıldır teşkilatımıza hizmet veren ve aramızdan ayrılarak ebedi istirahatgahına uğurladığımız kıymetli Serpil İşkil için toplanmış bulunuyoruz. Yaklaşık 2 yıl önce başlayan rahatsızlığı nedeniyle bugün aramızdan ayrılarak ebediyete uğurladığımız Sepil İşkil'ın vefatı bizi derinden üzmüştür. Kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

      Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise, "Değerli bir kardeşimizi kaybetmekten dolayı Kaymakamlık personelimiz olarak başta ben ve bütün arkadaşlarımız çok hüzünlüyüz, üzüntülüyüz. Emniyet teşkilatımız da aynı hüznü aynı üzüntüyü taşıyor. Ondan memnun olduğumuzu Allah'ın da ondan razı olmasını temenni ediyoruz. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

       Tören esnasında Serpil İşkil'in kardeşleri gözyaşlarını tutamadı. Baba Erdal İşkil ise güçlükle ayakta durabildi. Konuşmaların ardından yapılan dua ve alınan helâlıktan sonra İşkil'in tabutu Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğünden alınarak Tabakhane Camii'ne götürüldü. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazın ardından Bafra Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

        Cenaze törenine; Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdurrahman Mangan, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra Kaymakamlığı ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Daire Amirleri, Polis Merkezi Amirleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

      NAMIK AZGIN 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER