GÖKDER 2. HIDIRELLEZ UÇURTMA ŞENLİĞİ

GÖKDER tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 2.Hıdırellez Uçurtma Şenliği kapsamında yüzlerce öğrenci doyasıya eğlendi.

 GÖKDER 2. HIDIRELLEZ UÇURTMA ŞENLİĞİ

      Hıdırellez Uçurtma Şenliğini bu yıl ikincisini düzenleyen GÖKDER ile birlikte Bafra Gençlik Merkezi ve Kelikler Orta Okulu işbirliği arasında düzenlendi.

       Bafra Gökçeağaç Köyünde ki Karadede Panayır alanında düzenlenen uçurtma şenliğinde rengârenk uçurtmalar gökyüzünü süslerken çocuklar kadar büyüklerde uçurtmalarını havada tutabilmek için çaba sarf etti. 

      Öğrenciler, GÖKDER 2. Hıdırellez Uçurtma Şenliğine ilgi gösterdi.        Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, GÖKDER'in 2.Hıdırellez Şenliğinde birer teşekkür konuşması yaptı.

        Konu hakkında kısa bir açıklama yapan GÖKDER başkanı Turgut Demir; Karadede Panayır alanında bu yıl ikincisini  yaptığımız ama son olmayacak olan Hıdrellez uçurtma şenliğini gelecek yıl ilçemiz geneline yaymaya çalışacağız.Hem de çocuklarımıza gönüllerince eğlenebilecekleri bir gün yaratmış olacağız''dedi.
       Şenlik kapsamında canlı müzik, halk oyunları, model Uçak gösterileri, okulların gösterileri, uçurtma gösterileri ve Köy müzesi gezisi ilgi gördü.

       Başkan Turgut Demir,'' Şenliğe katılan Bafra Protokolüne, tüm öğretmen, öğrenci ve ailelere GÖKDER adına teşekkür ediyoruz'' açıklamasını yaptı.

                  Hıdırellez'de gökyüzü uçurtmalarla şenlendi

       2. Hıdırellez Uçurtma Şenliği kutlamaları çerçevesinde GÖKDER tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde, gökyüzü birbirinden güzel uçurtmalarla şenlendi.

         GÖKDER tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen uçurtma şenliğinde, küçük büyük demeden uçurtma heyecanı yaşandı. Uçurtma Şenliği'ne yoğun ilgi gösteren çocuklar, ‘En güzel uçurtma' ve ‘En güzel uçan uçurtma' dallarında dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.

           Şenlikte uçurtma gösterileri ilgiyle izlendi.

         NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER