MÜDÜR ÇAKIR'DAN ÖNER'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Samsun'un Canik İlçesindeki İnönü İlk ve Ortaokulu Müdürü Adnan Çakır;" Okulumuza vermiş olduğu büyük desteklerden dolayı Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın sözcüsü ve Gazeteci Köksal Öner'e bu anlamlı plaketi takdim ediyorum "dedi

MÜDÜR ÇAKIR'DAN ÖNER'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

                                "BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK"
         İnönü İlk ve Ortaokul Müdürü Adnan Çakır"Her zaman bizimle birlikte olan çok değerli Türkiye Harp Malülü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve gazetecimiz Köksal Öner'e öğretmenlerimizin huzurunda bu anlamlı plaketi kendisine vermiş bulunuyorum.Bundan sonraki birlikteliğimiz her zaman devam edecektir.Şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum "diye konuştu.
                             "HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

             İnönü İlk ve Ortaokul Müdürü Adnan Çakır'ın elinden plaketini alan Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın sözcüsü ve Gazeteci Köksal Öner ise,"Almış olduğum bu anlamlı plakete beni layık gören Sayın Okul Müdürümüz Adnan Çakır ve öğretmenlerine öncelikle sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğum gibi bundan sonrada hep sizlerle birlikte hareket edeceğim. Hepinize hayırlı tatiller diliyorum" şeklinde konuştu. 
            Köksal ÖNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER