banner221

RESAİ YILMAZ, GÜVEN TAZELEDİ

Bafra Fenerbahçeliler Derneği olağan genel kurulu Dernek Lokalinde yapıldı.

RESAİ YILMAZ, GÜVEN TAZELEDİ

   Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına mevcut Başkan Resai Yılmaz oy çokluğu ile tekrar başkan seçildi.

      RESAİ YILMAZ, ÜYELERİN TAMAMININ OYUNU ALARAK BAŞKAN SEÇİLDİ

     Bafra Fenerbahçeliler Derneği genel kurulu Hacınabi Mahallesi Asma altı Geçidi 10/4 adresindeki dernek Lokalinde yapıldı. Genel kurula 60 üye katıldı. Divan Başkanlığına Adnan Özpoyraz oy birliği ile seçildi. Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

      Genel kurulda yönetim, denetim ve gelir giderlerin okunmasıyla ibra edildi. Daha sonra yönetim ve denetim kurullarının asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste halinde Resai Yılmaz başkanlığında hazırlanan liste, genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu aldı.

       Üyelere hitaben konuşma yapan Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz," Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar başkan ve yönetimlerde görev alan herkese ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Derneğimize üye olup da maç seyretmeye gelmeyen fakat üye aidatlarını aksatmadan ödeyen arkadaşlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Üye sayımız 160 olarak bulunmaktadır. Ancak 100 üyemiz aidatını aksatmadan ödemektedir. Kimi üyelerimizden aidatlarını geciktirmeden zamanında ödemelerini rica ediyorum. Geçen yıl Ramazan ayında derneğimiz tarafından yardım paketleri yaparak, ihtiyaç sahiplerini mahalle muhtarları tarafından tespit edilenlere ulaştırdık. Bu sene de bu faaliyetlerimizi devam ettirme düşüncesindeyiz. Bu sene bildiğiniz gibi bu sene şampiyon olduğumuz için derneğimiz tarafından hazırladığımız Fenerbahçe'nin dev bayraklarını Bafra'nın en işlek yerlerine astık. Tüm üyelerimizle birlikte şampiyonluk turu düzenleyip, halkımızı heyecanlandırdık" dedi.

       Başkan Seçilen Resai Yılmaz'ın yönetim kurulu asili şöyle:

       "Cemalettin Uz, ŞernizÖzsaraç, Murat Bölükbaş, Yavuz Kabaoğlu, Yaşar Türkmen, Dursun Ali Bal, Ali Kurt,Çağrı Tomaç ve Burak Ekmekci."

        Denetim Kurulu şöyle:

        "Cengiz Özsaraç, Orhan Demir, Ünal Hatipoğlu."

               NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER