İpek ve Suyum Ailesinin Mutlu Günü

Bafra Kızılırmak Ofset Matbaasının ustası Hakan İpek ile Yeliz (Suyum) İpek dünya evine girdi.

İpek ve Suyum Ailesinin Mutlu Günü

       Remziye-Şaban İpek çiftinin oğlu Bafra Kızılırmak Ofset Matbaanın ustası Hakan İpek ile Miyase-Selahattin Suyum çiftinin kızı Yeliz  (Suyum) İpek, Çetinkaya Düğün Salonunda gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimi ile evlendi.

           HAKAN İPEK İLE YELİZ SUYUM HAYATINI BİRLEŞTİRDİ

      Remziye-Şaban İpek çiftinin oğlu Bafra Kızılırmak Ofset Matbaanın ustası Hakan İpek ile Miyase-Selahattin Suyum çiftinin kızı Yeliz  (Suyum) İpek hayatını birleştirdi.

       Düğün merasiminde, bir ömür boyu mutluluğa evet diyen genç çift, düğün boyunca kendilerini yalnız bırakmayan arkadaşları ve dostlarıyla gönüllerince eğlendi. 

      İpek ve Suyum ailesi Çetinkaya Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde, davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün merasiminde İpek ve Suyum ailelerinin yakınları genç çiftin mutluluklarını paylaştı.

                    DÜĞÜN MERASİMİNDE PASTA KESİMİ YAPILDI

      İpek ve Suyum aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Düğün merasimine katılanlara yemek verildi.

       Düğün merasimine; İşadamları, Öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları, esnaflar, sivil toplum örgütü temsilcileri, İpek ve Suyum ailesi yakınları ve davetli vatandaşlar katıldı. 

       Mutlulukları gözlerinden okunan genç çifte bizler de Altınova Gazetesi olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 

    NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER