KA Bilişim 10. Yılını Kutluyor

Samsun’da bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren KA Bilişim Teknolojlileri Ltd. Şti. 10. Yaşını kutluyor.

KA Bilişim 10. Yılını Kutluyor

       Samsun’da web tasarım ve veri merkezi (datacenter) hizmetleri ile faaliyetlerine başlayan KA Bilişim Teknolojileri 10 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası bilişim sektörüne web tabanlı yazılımlar, web siteleri ve altyapı hizmetleri sunuyor.

      KA Bilişim halen;  web tasarım, grafik tasarım, veritabanı uygulamaları, internet reklamcılığı, sosyal medya danışmanlığı, veri merkezi hizmetleri, arama motoru optimizasyonu (SEO), mobil uygulamalar ve fikri mülkiyet hakları konularında hizmet sunmaya devam ediyor.

     Samsun yerelinde “Samsun Web Tasarım” denildiğinde ilk akla gelen şirketlerden olan KA Bilişim Teknolojileri “Kurumsal Çözümler Üretir” sloganı ile kobiler başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına faaliyet gösterdiği alanlar ile ilgili çözümler sunmakta…

                                                  YENİ BİR PROJE

     Son dönemde Samsun’da faaliyet gösterdiği ve ilk faaliyet alanı olan “Samsun Web Tasarım” hizmetleri ile ilgili faaliyetlerini www.samsunwebdesign.com üzerinden yapacak olan şirket, diğer satış ve hizmet faaliyetlerini www.ka.net.tr adresi üzerinden yapmaya devam etme kararı aldı.

                                                  10.YILA ÖZEL LOGO

      10. Yıla web’de yeni nesil tasarım/kodlama olarak tanımlanan “responsive (uyumlu) web tasarım” tekniği ile web sitesini yenileyen firma 10.yıl logosu ile birlikte KA logosunun gelişim/değişim halini de web sitesinde haber olarak yayınladı.

                                                   KOBİLERE DESTEK

     Özellikle kobiler için olmazsa olmaz haline gelen ve Samsunda web tasarım denildiğinde ilk akla gelen firma olan KA Bilişim Teknolojileri web sitesinden “KOBİ Çalışanları ve İşverenlerin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi” (KUYAP)'tan, KA Bilişime teşekkür belgesi verildi...” haberi ile de sektöre eğitim anlamında olan katkılarından dolayı almış olduğu teşekkür belgesini müşterilerine duyurdu.

     Haberi şirket; “KOBİ Çalışanları ve İşverenlerin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi” (KUYAP) kapsamında düzenlenen, meslek ve teknik lise öğretmenlerini işletmeler ile bir araya getiren “Sinerji Günleri”ne ve projedeki eğitim programlarına katkılarımızdan dolayı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim kurulu üyesi, Sayın Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin beyefendi proje adına genel koordinatörümüz Sn. Hüseyin Kurt’a “Teşekkür Belgesi” takdim ettiler” şeklinde müşterilerine duyurdu ve “Projenin sonuna gelinen bugünlerde, projeye emeği geçen, idari ve teknik personele şirketimiz adına çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde projede emeği geçenlere teşekkür etti.

        NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER