‘BÜYÜK SAMSUN'U BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRECEĞİZ’

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Büyük Türkiye hedefinde Büyük Samsun'u hep birlikte şekillendireceğiz. Çünkü Samsunlular olarak büyük bir aileyiz" dedi.

‘BÜYÜK SAMSUN'U BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRECEĞİZ’

     AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı.
     AK Parti Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler'in de katıldığı toplantıda, birlik-beraberlik mesajı verildi.
     Toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, Yeni Türkiye'nin büyümesini istemeyen ve ülkeyi bir kaos ortamına sokmak isteyen iç ve dış güçlerin oyunlarının AK Parti tarafından bozulacağını söyledi.
                                   HEDEFE ULAŞMAK ZOR DEĞİL
     Toplantıda yaptığı konuşmada AK Parti'nin 13 yıllık bir parti olmadığını, 150 yıllık bir davanın adı olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye’miz için bir hedef ortaya koydu. 2023, ardından 2051 ve 2071. Biz de Osmanlı'nın 800. kuruluş yıldönümü olan 2099'u söylüyoruz. Samsunlular olarak bu hedefin gerçekleşmesi için birlik olmalıyız. Büyük Türkiye hedefinde Büyük Samsun'u hep birlikte şekillendirebiliriz. Geçmişte bunu başaran ve uluslararası bir şehir olan Samsun'un bu hedefe ulaşması hiç de zor değil" dedi.
                                       İDEALİ OLAN BİR SİYASET
     Canik'in teşkilat-belediye uyumu konusunda örnek gösterilen bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Osman Genç, "Siyaset halkı ve Hakk'ı yönetme sanatıdır. İdeali olan bir partinin mensupları olarak ideali olan bir siyaset anlayışına sahibiz. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun rehberliğinde ortak akılla, birlikte, yine uyum içerisinde çalışacağız. Çünkü başarının altında ekip ruhu yatar. Büyük Türkiye hedefinde Büyük Samsun'u hep birlikte şekillendireceğiz. Çünkü Samsunlular olarak büyük bir aileyiz" diye konuştu.
 ÖRNEK BELEDİYECİLİK
      AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Canik'in her zaman AK Parti'ye büyük destek verdiğini vurgularken, AK Parti'nin tek derdinin Türkiye'nin dört bir yanına hizmet götürmek ve ülkeyi her alanda daha yukarılara taşımak olduğunu söyledi. AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş da, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ise, Başkan Osman Genç'in, yaptığı hizmetlerle AK Parti Belediyeciliğini Canik'te en güzel şekilde sergilediğini ve diğer belediyelere örnek teşkil ettiğini söyledi.
     Köksal ÖNER


Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER