Memleketinizi unutmayın

Samsun Tanıtım Günleri'ne katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İstanbul’da yaşayan Samsunlulara seslenerek, “Memleketinizi unutmayın. Samsun sevgisi başka sevgiye benzemez, bu sevgiden uzaklaşmayalım” dedi.

Memleketinizi unutmayın

        Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerine katıldı. Başkan Taşçı, fuar alanında davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı.

                                      STANTLARI GEZDİ
       Fuar alanında ilk olarak stantları gezen Başkan Taşçı, İstanbul’daki Samsunluların yoğun ilgisiyle karşılandı. İlçe belediyelerinin ve hemşehri derneklerinin stantlarını gezen Başkan Taşçı yöresel lezzetlerden tattı. Çarşambalıların standında sekiz köşe kasket giyerek poz veren Başkan Taşçı, daha sonra gerçekleştirilen konser programına katıldı.

                                      BÜYÜK SEVGİNİN ADI
       Samsunlu sanatçıların gerçekleştirdiği konserde bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İstanbul’da yaşayan Samsunlulara, “Samsun, büyük bir sevginin adıdır. Bu sevgiyi yaşatmak için memleketinizi unutmayın. Karadeniz Bölgesinin lider şehri Samsun’a, memleketinize sık sık gelin. Bugün burada gördüğüm birlik ve beraberlik beni fazlasıyla mutlu etti. SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı başta olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi. 

      Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya konuşmasının ardından SAMKON Bölge Koordinatörü Savaş Aydın tarafından teşekkür plaketi verildi.

             NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER