MİNİK ÖĞRENCİLER DEFİLEDE GÖZ KAMAŞTIRDI

Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu öğrencilerinin evde kullanılmayan maddelerden yapılan kostüm defilesi yoğun ilgi gördü.

MİNİK ÖĞRENCİLER DEFİLEDE GÖZ KAMAŞTIRDI

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Mehmet Ulusar Anaokulu Müdürü Saadet Öztürk selamlama konuşması yaptı. Bilgisayar CD'sinden atık karton ve poşetlere kadar birçok geri dönüşüm malzemesinden yapılan kıyafetler büyük beğeni topladı. 

                    ATIKLARLA YAPILAN KOTÜM DEFİLESİ İLGİ GÖRDÜ

    Kız öğrenciler gösterilerinde büyük bir beğeni toplarken erkek öğrenciler asker ve maskeli kıyafetler ile çeşitli gösteriler yaparak ilgi gördü.

    Öğrencilerin hazırladığı gösteriler okulun bahçesinde görsel şölen alanına dönüştü. Bafra Mehmet Ulusar Anasınıfı öğrencilerinin geri dönüşüm defilesi ise veliler tarafından büyük ilgi gördü. Minikler hem eğlendirdi hem de büyüklerine sosyal içerikli mesaj verdi. Defile sırasında podyum olarak oluşturulan kırmızı halı üzerinde yürüyen minikler aldıkları eğitimle profesyonelce yürüdü.  

     Defilede il beşe giren minik öğrencilere; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven tarafından takdim edildi.

       Okulun Müdürü Saadet Öztürk, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e günün anısına birer resim takdim etti.  

      Yılın babası seçilen Ahmet Tezel'e, plaketini Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, yılın annesi seçilen Nurdan Zengin'e Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'nın eşi Hacer Katırcı takdim etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yapılan resim ve sportif etkinliklerde, ödül kazanan öğrencilere Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu tarafından verildi.

       Fatma Aliye Anaokulu Müdürü Yasemin Eroğlu, Kızılırmak Anaokulu Müdürü Seçim Çalışkan, Hacı Atiye Gülizar Kahve Anaokulu Müdürü Kadir Çırak tüm öğrencilere katılım belgesi verdi.

NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER