banner221

CUMHURİYET ORTAOKULU’NDAN GELENEKSEL DAYANIŞMA YEMEĞİ

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu'nun öğretmen, öğrenci ve velileri geleneksel dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

CUMHURİYET ORTAOKULU’NDAN GELENEKSEL DAYANIŞMA YEMEĞİ

     Bafra Şehir Kulübünde düzenlenen geleneksel okul veli, öğretmen dayanışma yemeği ilgi gördü.

     Bafra Şehir Kulübü'ndeki yemekte açılış konuşmasını Cumhuriyet Ortaokulu rehber öğretmeni  Yasemin Eroğlu yaptı. Açılış konuşmasının ardından emekli Türkçe öğretmeni Fatma Alemioğlu'na söz verildi. Alemioğlu, "Bu etkinliği düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Biz her zaman öğrencilerin yanında olduk ve bakıyorum bizden sonra öğretmen olan gençlerimizde bizim gibi öğrencilerine değer veriyor ve önemsiyor. Bu açıdan meslektaşlarımı kutluyor ve onarla bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

     Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Bahri Dilci'nin eşi Nihan Dilci yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin veli ile iletişimi güçlendireceğini, emeği geçen tüm öğretmen ve velilere teşekkür etti.  

     Konuşmaların ardından davetlilere yerel sanatçı Yunus Cezairli ve ekibinin canlı müzik eşliğinde yemekler yenildi. Cumhuriyet Ortaokulu Komitesi bu tür etkinliklerinin okullarda zaman zaman yapılacağını ve destek veren esnaf, öğretmen, veli ve öğrencilere gönülden teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

     Yemeğin ardından kura ile velilere Anneler Günü münasebetiyle hediyeler verildi. Davetliler gönüllerince vakit geçirirken dayanışma yemeği fotoğraf çekimi ile son buldu.

NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER