banner221

MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN PROTOKOL ÜYELERİNE YEMEK

Bafra Muhtarlar Derneği, protokol üyelerine yönelik yemekli bir toplantı düzenledi.

MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN PROTOKOL ÜYELERİNE YEMEK

    28 Nisan tarihinde yapılan seçimde Bafra Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na seçilen Salih Zeki Nayır ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Şehir Kulübü'nde yemek düzenledi.

    Düzenlenen tanışma, kaynaşma yemeğine; Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı ve İlçe jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Daire Müdürleri, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Keçeli, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

    Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır yaptığı açılış konuşmasında, "İlçemizde muhtar camiası içinde, birlik ve beraberliği sağlamak, halkımıza gerek adli, gerekse bilgi idare arasında bir köprü olmak için bu yola çıktık. Muhtarlarımızın sorun ve görüşlerini gerekli usullerde yetkili mercilere ulaştırmak birinci önceliğimiz olacaktır. İlçemizin ve ilçemize bağlı mahallelerimizin sorunlarının bilincindeyiz. Bu sorunların en kısa yolda çözümü için hiç durmadan çalışmak zorundayız. Bu çalışmalarımız sırasında bizlere, başta Kaymakamımız olmak üzere, diğer kurum ve kuruluşların yetkililerinin gereken desteği esirgeyemeyeceği inancımızı belirtmek isterim. Bu itibarla, son yapılan mahalli idareler yerel seçimlerinde, mahallelerinde seçilen arkadaşlarıma, yeni seçilmiş görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

     Seçilen muhtarları tebrik eden Bafra Belediye Başkanı  Zihni Şahin, "Göreve seçilen Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve yönetim kurulunun toplantısına hep beraber katıldık. Ben öncelikle seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. En iyi şekilde, Bafra'mızın bir sivil toplumu olarak, Bafra'yı temsil etmelerini diliyorum. Bafra'mızda bundan sonra daha çok dayanışmaya, daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Bafra'mız gerçekten potansiyellerini hakkıyla değerlendirilmiş değil, o bakımdan gerek Kaymakamımızla, belediye ve bütün sivil toplum kuruluşları, birlik ve beraberlik halinde, dayanışma halinde olduğunda, bu potansiyellerimizi daha kısa sürede inşallah hayata geçirebilir ve Bafra'mıza da büyük değerler kazandırmış oluruz. İnşallah en kısa zamanda belediye olarak bizde muhtarlarımızla bir toplantı yapacağız. Bafra'mızın ve yeni mahallelerimizin problemlerini de birlikte değerlendirmiş oluruz" diye konuştu.   

      Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise,"Bu tür programlar birlik ve beraberliğin sergilendiği, görüş alışverişinin yapıldığı, karşılıklı istişarelerin olduğu bir fırsattır. Bende sözlerimin başında, Bafra Muhtarlar Derneği başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Önümüzdeki 3 yıllık sürede, onlara başarılı bir hizmet dönemi diliyorum. Bu mahalli idareler seçimleri döneminde, tekrar seçilen ve yeni seçilen bütün mahalle muhtarlarımıza hayırlı ve uğurlu oldun. Ben bu yemek vesilesiyle, değerli misafirleri burada ağırladıkları için Bafra Muhtarlar Derneği başkanı ve yönetim kuruluna ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  

NAMIK AZGIN      

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER