NERGİZ VE AKBULUT AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Nurşen-Hüseyin Nergiz çiftinin oğulları Yozgat Çayıralan Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı yapan Fatih Nergiz ile Saide-Zekai Akbulut çiftinin Vezirköprü’de görev yapan öğretmen kızları Zehra Çetinkaya, Düğün Salonunda gerçekleştirilen görkemli bir İslami bir düğün merasimi ile evlendi.

NERGİZ VE AKBULUT AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Yozgat Çayıralan ilçesi Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı yapan Fatih Nergiz ile Saide-Zekai çiftinin Vezirköprü'de görev yapan öğretmen kızları Zehra Akbulut

Çetinkaya Düğün Salonunda yapılan düğünle dünya evine girdi.

            FATİH NERGİZ İLE ZEHRA AKBULUT HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ 

     Nergiz (Çalışkan)  ve Akbulut ailesi Çetinkaya Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde, davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün merasiminde Nergiz ve Akbulut ailelerinin yakınları genç çiftin mutluluklarını paylaştı.

      Nurşen-Hüseyin Nergiz çiftinin oğulları Yozgat Çayıralan ilçesi Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı yapan Fatih Nergiz ile Saide-Zekai Akbulut çiftinin Vezirköprü'de görev yapan öğretmen kızları Zehra (Akbulut) Nergiz'in evlendiği bu gecede mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

           KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ VE TASAVVUF MÜZİĞİ İLGİ GÖRDÜ

     Çetinkaya Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde, davetlilere güzel bir gösterisi yapılan Kur'an-ı Kerim tilaveti, tasavvuf müziği ve sema gösterisi yoğun ilgi gördü. İlk olarak ilahiler seslendiren topluluk, daha sonra sema gösterisi sundu.

     Bafra ilçe Müftüsü Burhan Keleş, düğünde İslami acıdan evliliğin önemini anlatan bir konuşma yaptı.

     Düğün merasimine; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra ilçe Müftüsü Burhan Keleş,  Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, okul müdürleri, öğretmenler, işadamları, mesleki oda temsilcileri, Bafra Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, basın mensupları, Nergiz ve Akbulut ailesi yakınları ve davetli vatandaşlar katıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER