PVC KAPI VE PENCERE SİSTEMİNDE AYFERLER PEN BÜYÜMEYİ HEDEFLİYOR

Ayferler Pen sahibi Bafra Belediye Meclisi üyesi Recep Ayfer, PVC kapı ve pencere sistemleri üzerinde çalıştıklarını söyledi.

PVC KAPI VE PENCERE SİSTEMİNDE AYFERLER PEN BÜYÜMEYİ HEDEFLİYOR

 Bafra ilçesinin Yaka Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:95 ve Showroom’u olan Fevzi Çakmak Mahallesi Koca Yusuf Sokak No: 26’da fabrikası bulunan Ayferler Pen vatandaşa hizmet konusunda çalışmalarını hızlandırdı.

    Asaşpen adı altında Ayferler Pen, her türlü yeniliğe uygun şekilde PVC kapı, pencere sistemi, alüminyum doğrama, kapaklı cephe sistemi, silikon cephe, alüminyum merdiven küpeştesi, fotoselli kapı ve katlanan cam sisteminde çalışıyor.

    Bafra ve Samsun’da yapmış oldukları çalışmalar hakkında konuşma yapan Ayferler Pen sahibi Bafra Belediye Meclis üyesi Recep Ayfer,”Bafra’da, 1994 yılında, plastik doğrama ve alüminyum doğrama olarak imalata başladık. O günden itibaren 2011 yılına kadar Bafra’da hizmetlerimize devam ettik. Bu çalışmamızı 2008 bazı çalışmalar yaparak hizmette çıtamızı yükselttik. 2011 yılında da, bu işi bölgesel düşündük. Orta Karadeniz Bölge bayiliği olarak, Samsun’da bir iş yerimiz oldu. Hedef Alüminyum Limited şirketi olarak, Sinop ve Giresun’dan tutun Çorum, Amasya, Tokat, Erzincan bölgesine hitap etmekteyiz. İmalat değil de, toptan satış, hem alüminyum profil, hemde fifisi profil olarak iki ürünü bölgemize bulundurmuş olduk. Şuan yapmış olduğumuzun hizmetin en kalitelini yapmayı hedefliyoruz” dedi.

       NAMIK AZGIN        

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER