banner221

Sedat Şahin ve Ailesinin Acı Günü

Sedat Şahin'in vefat eden oğlu 31 yaşındaki Şehmi Erkan Şahin, memleketi Samsun'un Bafra İlçesi'nde düzenlenen cenaze merasiminin ardından dualarla toprağa verildi.

Sedat Şahin ve Ailesinin Acı Günü

     Bafra Kavakpınar Mahallesi sakinlerinden Neşe Şahin'in eşi, merhum Şehmi  Erkan Şahin ve Gülfidan Şahin'in torunu, merhum Vedat Şahin,Nihat, Nasibe,Hasine Şahin'in yeğenleri Rıfat Kocaman,Ahmet,Zihni,Orhan Şahin'in yeğenleri, Serkan Şahin abisi Şehmi Erkan Şahin vefat etti.

     Evli ve 2 çocuk babası Şehmi Erkan Şahin'in cenazesi İstanbul’dan alınıp Bafra’ya baba ocağına getirildi. Yer altı dünyasının ünlü ismi Bafralı Sedat Şahin’in büyük oğlu Şehmi Erkan Şahin'in(31) cenazesi, Bafra Kavakpınar Mahallesindeki evinin önünde helallik alınarak, Bafra Mevlana Camiine getirildi.

       Şahin ailesi Mevlana Camiinde taziyeleri kabul etti.

       Mevlana Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Şehmi Erkan Şahin'in cenazesi, Alaçam ilçesi Gökçeboğaz Mahallesi Kargalı mevkii aile mezarlığına defnedildi.

        Cenaze merasimine;  Sedat Şahin’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar,Bafra ve Bafra Dışından çok sayıda işadamları,sivil toplum örgütü temsilcileri, mesleki oda temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

        Babası Sedat Şahin’in cenazede olmadığı belirtildi.

      NAMIK AZGIN

 




 



Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2015, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER