ERDEN VE KÖLELİ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Avukat Uğur Erden ile kamu çalışanı Yeşim Köleli çifti dünya evine girdi.

ERDEN VE KÖLELİ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

   Şebnem-Sezai Erden çiftinin oğlu Avukat Uğur Erden ile Şendil-Necdet Köleli ailesinin kamu çalışanı kızı Yeşim (Köleli) Erden Ayışığı Düğün Salonunda gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimi ile evlendi.

AVUKAT UĞUR ERDEN İLE KAMU ÇALIŞANI YEŞİM (KÖLELİ) DÜNYA EVİNE GİRDİ

     Erden ve Köleli ailesi Ayışığı Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde, davetlilerle yakından ilgilendi.

    Düğün merasiminde Erden ve Köleli ailelerinin yakınları genç çiftin mutluluklarını paylaştı.

 UĞUR ERDEN İLE YEŞİM (KÖLELİ) ERDEN ÇİFTİ HAYATINI BİRLEŞTİRDİ

    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Av. Uğur Erden ve Yeşim (Köleli) Erden çiftinin nikâhını kıydı.

    Genç çiftin nikâh şahitliğini; MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Tekkeköy eski Belediye başkanı CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, DSP eski Milletvekillerinden Av. Yekta Açıkgöz ve Nihat Köleli yaptı.  

    DSP eski Samsun Milletvekillerinden Yekta Açıkgöz, gelin ve damadın aile cüzdanını gelin Yeşim (Köleli) Erden’e verdi. 

     Nikâh töreninin ardından ise davetliler ile çift gönüllerince eğlenip oynadı.

    Eşlerin daima birbirlerine karşı anlayışlı davranmaları gerektiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Medeni yasanın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak, bu iki gencimizi, karı-koca ilan ediyorum. Allah mesut bahtiyar etsin. Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten yuva kurmak, bizim toplumsal açıdan baktığımızda, memleketimizin ve toplumumuzun temel yapı taşıdır. Böyle bir kutsal görevi, kutsal aile yuvasını oluşturdukları için genç çiftimize tekrar mutluluklar diliyorum. Bu atılan adımında, her iki aileye de, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.  

    Genç çifte,’Hayırlı olsun’ temennisinde bulunan CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ve MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Genç çifte uzun ömür, mutluluk ve sağlık temennisinde bulundular.

    Düğün merasimine; MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, GÖKDER Başkanı Turgut Demir,19 Mayıs Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Muzaffer Şahin, işadamları, okul müdürleri, öğretmenler, Erden ve Köleli ailesi yakınları ve davetli vatandaşlar katıldı.

        NAMIK AZGIN 


 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER