RESUL EKREM ATMACA DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Bafra ilçesinin tanınmış eşraflarından Resul Ekrem Atmaca(65) dualarla toprağa verildi.

RESUL EKREM ATMACA DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

     Merhum Orhan Atmaca ve Murat Atmaca’nın abisi, Bafra esnaflarından Mehmet, Hakan ve Fikret Atmaca’nın babaları, Necmettin, Zafer, Özkan ve Emre Atmaca’nın amcaları, Hasan Karahasanoğlu ve İslam Mürtezaoğlu’nun kayınpederleri Resul Ekrem Atmaca 65 yaşında vefat etti.

CENAZE NAMAZINI BAFRA ESKİ MÜFTÜLERİNDEN DURSUN ALİ ŞEKER KILDIRDI

        Bafra Büyük Camii de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazede taziyeleri Atmaca ailesi yakınları, Büyük Camii avlusunda kabul etti. 
 RESUL EKREM ATMACA, SON YOLCULUĞUNA DUALARLA EBEDİ ÂLEME  UĞURLANDI 

         Helallik istenmesinin ardından, Resul Ekrem Atmaca, Bafra Asri Mezarlığında bulunan aile kabristanlığında dualarla defnedildi.

          Cenazeye; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Altınova Gazetesi İmtiyaz sahibi Bilal Mürtezaoğlu, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, işadamları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, esnaflar, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

           NAMIK AZGIN 


 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER