banner221

BAŞKAN MURZİOĞLU,’STK’LARIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ ÖNEMLİDİR’

SAMFED Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinde konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, kentin sorunlarının çözümü noktasında sivil toplum kuruluşlarının birleştirici gücünü önemsediğini söyledi.

BAŞKAN MURZİOĞLU,’STK’LARIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ ÖNEMLİDİR’

     Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMFED) Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette SAMFED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bahtiyar, yürüttükleri çalışmalar ve projeleri hakkında Başkan Murzioğlu’na bilgilendirdi. 

                               BAHTİYAR AMAÇLARINI ANLATTI
     SAMFED’in altı derneğin bir araya gelmesiyle geçtiğimiz Haziran ayında kurularak, faaliyete geçtiğini belirten Başkan Murat Bahtiyar, “İlk olağan kongremizin ardından kendimizi tanıtmak amacıyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız, bünyemizde oluşacak büyük güç ile kamuoyu bilincinin oluşmasını sağlamak, hemşehrilerimizin kültür ve geleneklerini, insani değerlerine saygılı, dayanışma ve yardımlaşmayı temin için faaliyetler yapmak. Bunun yanında, ülkemizin ve halkımızın menfaatlerini esas alarak, yasalar çerçevesinde kendi yöre insanlarına hitap eden il, ilçe ve köy dernekleri arasında koordinasyonu sağlamak. İnşallah sizlerin de desteğiyle kentimiz ve halkımız için güçlü projeler üretip hayata geçireceğiz” dedi. 
                                  HER KESİMLE ORTAK DİYALOG
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, “Öncelikle yeni kurduğunuz federasyonunuz ülkemize, şehrimize ve halkımıza hayırlı olsun. Şahsım olarak bu federasyonun kurulmasından dolayı büyük mutluluk duydum. Odamız her daim sizlerle yan yana olan bir kurum. Her zaman sizlerle işbirliği içinde olmaya hazırız. Oda olarak, kentimizin sorunlarının çözümü noktasında sivil toplum kuruluşlarının gücünü önemsiyorum. Bir ülkede sivil toplum kuruluşları ne kadar güçlüyse, o ülke de o kadar güçlüdür. Onun için sivil toplum kuruluşlarının birleştirici gücü önemlidir. Göreve geldiğimiz günden beri ortak akıl çerçevesinde, her kesimle diyalog içerisindeyiz. Sizlerle işbirliği içerisinde çalışmak bizleri ziyadesiyle mutlu eder. Bizim ayrımız, gayrımız yok. Hepimizin ortak amacı, şehrimizin tanıtılmasına, gelişmesine katkı  sağlamak. El ele vererek kentimizi hedeflediğimiz noktalara inşallah taşıyacağız. Bunun için de herkes elini taşın altına koymalı” diye konuştu.
       Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER