“SEFERİ RAMAZAN BEYİN NAFİLE DÜNYASI” BAFRA’DA SAHNELENDİ

Bafra Barbaros ilkokulunun organize ettiği, Bafra Amatör Tiyatro Kulübünün hazırlayıp oynadığı ‘Seferi Ramazan Beyin Nafile Dünyası’ isimli tiyatro gösterisi sahnelendi.

“SEFERİ RAMAZAN BEYİN NAFİLE DÜNYASI” BAFRA’DA SAHNELENDİ

      Görevini hatasız olarak yapmaya çalışan dürüst bir memurun yaşadığı trajikomik olayların anlatıldığı iki perdelik komedi ve dram tarzındaki tiyatro, Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde sergilendi.

ÖĞRENCİLER, “SEFERİ RAMAZAN BEYİN NAFİLE DÜNYASI” İSİMLİ TİYATROYA İLGİ GÖSTERDİ

     Başkomiser Ramazan’ın ölümle biten öyküsünü sahneye taşıyan oyunda, Bafra Tiyatro Kulübü oyuncuları, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler ve Milli eğitimde görevli öğretmenler rol aldı. Oyun izleyicileri eğlendirirken bir taraftan da düşündürdü.

      Bafra 75.Yıl Huzurevi sakinleri de, tiyatroyu izlediler ve çok etkilendiler.  Oktay Arayıcı’nın yazdığı, Sadettin Kutlu’nun yapımcılık yaptığı, polis memuru Murat Sağkan’ın yönettiği "Seferi Ramazan Beyin Nafile Dünyası” adlı müzikal komedi oyununu davetliler ayakta alkışladı.
      Oyunu, Alaçam ilçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Süleyman Ertürk, Celal Karadeli, Barbaros İlkokulu Müdürü Abdullah Aydın,  okul müdürleri, işadamları, öğretmenler, öğrenci velileri, öğrenciler ve davetliler izledi.   

      NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER