SYDV'den Aldığı Destekle Berber Dükkanı Açtı

Bafra ilçesinde oturan Ferdi Ceylan, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) aldığı destekle Erkek Kuaför Salonu açtı.

SYDV'den Aldığı Destekle Berber Dükkanı Açtı

    Bafra Kaymakamlığı SYDV'ye iş yeri açmak için müracaatta bulunan 22 yaşındaki Ferdi Ceylan'a 14 bin 575 lira destek verildi.

    Kızılırmak Mahallesi Ahmet Çavuş Sokak'taki berber dükkanının açılışı Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı tarafından yapıldı. Berber dükkanının işletmecisi Ferdi Ceylan, Kaymakam Katırcı'ya ve vakıf üyelerine teşekkür etti.

    Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, "Bugün burada Sosyal Yardımlaşma Vakfımız aracılıyla bir erkek kuaför salonu açıyoruz. Öncelikle ben hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bize müracaat ettiğinde, kardeşimizin esnaf olarak bu yapabileceği tespit edildikten sonra sosyal yardımlaşma ve vakfımız 14 bin 575 lira destek verdi. Genç berberimiz çalışacak, kazanacak, 2 yıl ödemesiz 6 yıl içerisinde, faiz vermeden, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza ödeme yapacak. Genç berber kardeşimize hayırlı olsun. Bu vesileyle, Bafra kamuoyuna bir kere daha sesleniyorum. Bu şekilde her hangi bir sanat, zanaat veya iş yeri kurmak isteyen vatandaşlarımız bize müracaat edip, gerekli şartları taşıyorsa, bu şekilde gerekeni yapabiliyoruz. Allah bol kazanç versin" dedi.     

    SYDV'dan 14 bin 575 lira destek alan berber Ferdi Ceylan, parayı 2 yıl geri ödemesiz sonra 6 yıl eşit taksitte faizsiz geri ödemeler yapılacak.

    Erkek Berber Salonun açılış törenine, Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra ilçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Bafra ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli heyeti ve vatandaşlar katıldı.

                                                                 NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER