TSO Sektörel İstişare Toplantılarını Tamamlandı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO), Ocak ayında başlayarak, sektörel mesleki bazda gerçekleştirdiği İstişare toplantıları tamamlandı.

 TSO Sektörel İstişare Toplantılarını Tamamlandı

     Toplantılara Odaya kayıtlı 12 meslek gruplarında faaliyet gösteren üyeleri katıldı.

     Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar toplantıyı açarak "Toplantımızın odamıza ve üyelerine, hayırlı olması dileği ile sözlerime başlamak istiyorum " dedi.

     Başar, "Bizim hedefimiz üyelerimizle sürekli irtibat halinde olmak, sorunlarını dinlemek, çözüm çalışmaları yapmak ve aynı meslek gruplarında ki insanları tanıştırmak ve kaynaştırmaktır. Sadece seçim zamanları değil her zaman üyelerimizle birlikte olacağız. Bundan sonra da üyelerimizle çeşitli vesilelerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu sebeple Ondokuzmayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerimizdeki üyelerimizin katıldığı bölgesel istişare toplantıları düzenledik. Bafra' da bütün üyelerimizin katılımı ile meslek grup toplantıları gerçekleştirdik. Bu toplantılarda üyelerimizden aldığımız görüşler çalışmalarımızda bizlere ışık tutacak ve katkı sağlayacak niteliktedir" dedi.

     Başar konuşmasında, "bölgemizin ihtiyaçları olan konularda alt eleman yetiştiriciliği kursları açılması, Kredi kayıt bürosu, Hijyen Eğitimi Yönetmeliği, Bafra OSB ‘ye yeni yatırımcılar, Sera OSB, Medikal OSB, İkinci Fakülte, Kuş Cenneti, Kredi Garanti Fonu, Üye Eğitimleri ve Kredi kayıt bürosu " konuları hakkında bilgiler verdi.

     Programa üyelerden gelen görüşlerin kayıt altına alınmasıyla karşılıklı soru cevapları şeklinde devam edildi.

                                                                                       NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER