VALİ İBRAHİM ŞAHİN KOMİSER YARDIMCISI NUMAN GÜN’Ü HASTANE’DE ZİYARET ETTİ

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören Cizre’de el yapımı patlayıcı atılması sonucu yaralanan Komiser Yardımcısı Numan Gün’ü ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

VALİ İBRAHİM ŞAHİN KOMİSER YARDIMCISI NUMAN GÜN’Ü HASTANE’DE ZİYARET ETTİ

      Vali İbrahim Şahin, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Servisinde geçtiğimiz salı günü, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen grubun, el yapımı patlayıcıyla saldırısı sonucu yaralanan Komiser Yardımcısı Numan Gün ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

                          VALİ ŞAHİN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ SUNDU
      Komiser Yardımcısı Numan Gün ile bir süre sohbet eden Vali İbrahim Şahin, Yrd. Doç. Dr. İsmail Küçükler'den Komiser Yardımcısı Numan Gün’ün sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

       Komiser Yardımcısı Numan Gün’e bir ihtiyaçları olması durumunda kendilerine ulaşmalarını isteyen Vali İbrahim Şahin, "Allah seni korumuş. Tedavi süreci ve sonrasında bir isteğiniz olursa bilgim olsun. Biran önce iyileşmen için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Çok geçmiş olsun"dedi.

       Yaralı Komiser Yardımcısı Numan Gün, olay günü saldırı ve yaralanma anını anlatarak, Vali İbrahim Şahin’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
            KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2015, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER