banner221

AŞCI AİLESİNİN BABA OCAĞINA YAPTIRACAĞI CAMİ İÇİN ÇALIŞMALAR SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Bafra ilçesine bağlı Karaburç Mahallesi'nden İstanbul’a giderek ASTAŞ Holding'i kuran Aşcı ailesi, doğdukları ve büyüdükleri mahalleye yaptırdıkları cami, Kur'an kursu ve imam lojmanı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyorlar.

AŞCI AİLESİNİN BABA OCAĞINA YAPTIRACAĞI CAMİ İÇİN ÇALIŞMALAR SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

      Aşcı ailesinin Baba ocakları Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Karaburç Mahallesi'ne yaptıracakları cami, Kur'an kursu ve imam lojmanı çalışmaları son sürat sürüyor.

    ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu  (SAMKON)Genel Başkanı H. Kaya Aşcı çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada,"Ben ve ailemiz Bafra ve Samsun aşığı bir aileyiz. İşimiz İstanbul’da olduğu halde sık sık Bafra’ya geliyorum. İstanbul’da da zaten konumum gereği Bafralılar ile beraberim. Doğduğum, doyduğumuz topraklarda bir şeyler yapmak çok mutluluk verici bir olay. Aile olarak bunun mutluluğu yaşıyoruz. Merhum babamız adına bir ilki gerçekleştirerek Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi'ni yaparak ve bağışlayarak Bafra ve bölgemize olan borcumuzun bir kısmını ödedik. Bizim bu girişimimizin peşinden inşallah başkaları da devam eder ve bu fakülte üniversitenin ayak sesleri olur. 5 sene önce vermiş olduğumuz söz üzerine Bafra ve bölgesine bir fakülte kazandırdık. Bizler Aşcı Ailesi olarak şimdi de baba ocağımız Karaburç Mahallesi'ne biraz daha ilgi vereceğiz. Aşcı ailesi olarak doğduğumuz mahalleye cami, minare, kız-erkek Kur'an kursu ve imam lojmanı yaptırıyoruz. Hayırda yarışmak için çalışıyoruz. Çalışmalar gece ve gündüz devam ediyor. İnşallah 1 yıl içinde Bafra’da Karaburç mahallesinde caminin açılışını yapacağız’’dedi.

            NAMIK AZGIN

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER