ALPEREN OCAKLARI SAMSUN İL YÖNETİMİ BAFRA’DA

Alperen Ocakları Samsun İl Yönetimi bu yıl Karadeniz Kardelen Eğitim ve Kültür Derneği ile birlikte, Kosova’da düzenleyecekleri Kurban Bayramı organizasyonu ile ilgili bilgi vermek amacıyla Bafra’da bir dizi ziyarette bulundu.

ALPEREN OCAKLARI SAMSUN İL YÖNETİMİ BAFRA’DA

       BBP Bafra ilçesi eski başkanı Bilal Şahin'i makamında ziyaret eden Alperen Ocakları Samsun İl yöneticileri ardından Bafra Kosovalılar Dernek Başkanı Sebahattin Gündüz ziyaret etti.

       Ziyarette konuşan Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan,"Ecdat yadigârı balkanlarda yakın zamanda haçlı seferlerinin en son örneklerinden biri ile karşı karşıya kalmış ve binlerce şehit vermiş Kosova'da hem kardeşlik hukukumuzu pekiştirmek hem de savaştan sonra yetim kalmış, zor durumdaki kardeşlerimize yardım etmek amacıyla bu yıl kurban organizasyonunu Kosova'da yapıyoruz "dedi. 

       Karadeniz Kardelen Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sedat Ormancı ise; amaçlarının sadece kurban kesmek olmadığını, oradaki kardeşlerimize gıda, kırtasiye ve giyecek yardımında da bulunacaklarını ifade etti.  

       Ziyaretin ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret eden Alperenler burada da projelerini başkan Zihni Şahin ile paylaştılar.

       Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve Kosovalılarla yakinen ilgilendiklerini kaydetti. 

                                                                                                                                        NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER