ASLAN YILDIRIM'DAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan aday adayı Aslan Yıldırım, Partililere ve Vatandaşlarla ‘Birlik ve Beraberlik’ yemeğinde bir araya geldi.

ASLAN YILDIRIM'DAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

    Birlik ve beraberlik yemeğinde teşekkür konuşması yapan MHP Bafra Belediye Başkan aday adayı Aslan Yıldırım, "Böyle bir akşamda bizleri yalnız bırakmayan Bafra sevdalılarına teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde, daha nice nice programlarda buluşmak dileğiyle, hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

     Partililere hitaben konuşma yapan MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ise, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Bafra'da da yerel seçim çalışmalarının başladığını söyledi. 

 "PARTİMİZ'DEN ADAY ADAYI OLAN ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM"

    Birlik ve beraberliğin her zaman önemli olduğunu belirten MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,"Partimizden aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız, Bafra sevdalıları ve başkaları Bafra'mıza hizmeti gaye edinen tüm arkadaşlarımız partimizden aday adayı olabilir. Kim aday adayı olursa olsun kazanç  Milliyetçi Hareket Partisidir" dedi.

    Son 10 yıl içerisinde toplumda bir bozulmanın olduğunu belirten MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise, mevcut hükümetin dış politikada dışarıya toslandığını söyledi.  

      "GENEL SEÇİMLER GİBİ MHP YEREL SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞMAKTADIR"

      MHP'nin ülkenin sosyal gidişinden memnun olmadığını belirten MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,"Herkes bankalara borçlandırılmakta, hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki; MHP bu ülkeyi en iyi yönetmeye taliptir. Destekleme politikasından mutlaka vaz geçilmeli, çiftçi, üretici hepsi akılcı bir devlet politikasını üstlenmelidir. Bugün 1 Trilyon çıvarında ülkemizin borcu vardır. Onun için Milliyetçi Hareket Partisi gerçekten, o duruma dur demek için kolları sıvamış ve iktidara talip olmuş bir partidir. Biliyorsunuz önümüzde yerel seçimler var. Milliyetçi Hareket Partisi için bu yerel seçim gerçekten önem arz etmektedir. Biz, bu seçimi yerel seçim gibi görmemekteyiz. Bu seçimi genel seçim gibi görüyoruz. Ülkemiz dünya ülkeleri arasında yalnızlaştırılmıştır. Dünya'da şuan dostumuz bir devlet kalmamıştır. Ekonomik olarakta, bu ülkeyi iyi idare ettiklerini, 10 milyon dolar milli gelire çıkardıklarını söyleyenler, maalesef gelir dağılımdaki bozukluk nedeniyle, 10 milyon dolardan istifade edenler,  ülkenin yüzde 20'si kadar yoktur. Mevcut iktidarın mutlaka hesaba çekilmelidir. Ülkemizi mevcut iktidar, Suriye ile İran'la, Irak'la savaşır hale soktu. Bu doğru politika değildir. Milletin ayağına giderek sevdamızı her zaman anlatacağız. Bafra önemli bir ovadır. Bafra'nın her zaman önemli bir üretim yapması gerekiyor. Yerel seçimler Milliyetçi Hareket Partisi için önemlidir. Burada, ‘Bafra sevdalıları' diyerek, bir yemek düzenlenmiş ama ben burada Türkiye sevdalılarını da görmekteyim. Onun için bu yemeği organize edenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

     Programa,MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, MHP 19 Mayıs İlçe Başkanı Murat Küçük, MHP İl Genel Meclis üyeleri Bünyamin Duran, Cavit Yüksel, Bafra Belediye Meclis üyeleri, Türk-Eğitim-Sen Samsun il Başkanı Levent Kuruoğlu, MHP Atakum Aday Adayları Hasan Danayiyen, MHP Ladik İlçe Başkanı Ömer Tanoğlu, MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Bafra Türk-Eğitim-Sen başkanı İbrahim Akekmekci, Bafra Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu, MHP ilçe teşkilatı, aileleri, davetliler ve basın mensupları katıldı.

                                                                                                                                    NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER