HALI SAHANIN ŞAMPİYONU İMAJ PASTANESİ

Bafra ilçesinde faaliyetini sürdüren Kardeşler Kapalı Spor Sahası yetkilisi Çağrı Tomaç’ın organizasyonunda düzenlenen ve 14 takımın katıldığı 30 Ağustos Zafer Kupası 6.Yaz Halı Saha futbol turnuvasında, İmaj Pastane şampiyon oldu.

HALI SAHANIN ŞAMPİYONU İMAJ PASTANESİ

     Final maçını çok sayıda futbol severler ve vatandaş izledi. Maça ilçe halkı da ilgi gösterdi. Final maçından önce Kamyon Dürüm 55'i 3-0 yenen Topkaya İnşaat turnuvanın üçüncüsü oldu.

      Baştan sona oldukça çekişmeli geçen maçta, İmaj Pastanesi rakibi Yayla Pideyi 5-3 yenerek, zorlu turnuvada şampiyonluğu elde etti. 

     Bu yıl 30 Ağustos Zafer Kupası halı saha futbol turnuvasının 6.'sını organize ettiklerini belirten Kardeşler Kapalı Spor Sahası yetkilisi Çağrı Tomaç, "Bu turnuvada 14 takım maç oynadı. Bu maçlar dostluk ve kardeşlik havası içerisinde geçti. Bu zorlu turnuvaya ilçemizden ve çevre ilçelerden renk katan takımlara teşekkür ederiz. Turnuvamızı her yıl geleneksel olarak sürdüreceğiz. Final maçı centilmence geçti, her 2 takım da bizim gönlümüzde şampiyon oldu" dedi.

      Turnuva sonunda Kardeşler Kapalı Spor Sahası yetkilisi Çağrı Tomaç ve turnuvada yetkili kişiler, turnuvaya katılan 14 takıma plaket, turnuvada 1,2 ve 3'üncü olan takıma kupa ve en centilmen sporcuya ödül takdim etti. 

                                                                                                                                          NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER