Orhan Kırcalı: “Ya İstiklal Ya Ölüm”

AK parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı Elazığ ve Bingöl’de yapılan PKK saldırıları ve terör konusunda açıklamalarda bulundu.

Orhan Kırcalı: “Ya İstiklal Ya Ölüm”

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı Elazığ ve Bingöl’de yapılan PKK saldırıları ve terör konusunda yaptığı açıklamada “Dün de söyledik bugünde söylüyoruz PKK,  FETÖ, DAEŞ, DHKP/C, İŞİD terör örgütleri ittifak halinde ülkemize ve milletimize saldırıyor. Amaçları Devletimizi ve milletimizi bölmektir. Bu bir ortak yapıdır. Bu örgütler emperyalizmin maşasıdır. Bize düşen “ya istiklal ya ölüm demektir.” Böyle diyoruz ve bu yolda korkusuzca ilerleyeceğiz. İstikbal ve İstiklalimizi hiçbir güce teslim etmeyeceğiz. “ dedi.

 

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:  Türkiye FTÖ/PDY ile mücadele ederken, diğer yandan ittifak yapmış milletimizin düşmanı tüm terör örgütlerde saldırılarına devam etmektedir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı olan 2023 yılına 7 kala bu saldırılar tesadüf değildir. Son olarak Elazığ ve Bingöl illerimizde PKK tarafından yapılan saldırılarda 8 şehidimiz olmuştur. Şehitlerimize ALLAH’TAN rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Emperyalizm ihtiyaca göre bu şer ittifakına görevler vermektedir. Bir tüketiliyor diğeri göreve getiriliyor. Hepimizin canı yanıyor, hepimiz bağrımızda büyük acılar taşıyoruz. Şehitlerimiz, yaralılarımız var ama bir başka gerçek daha var, o gerçek de Türkiye'nin geleceğidir, bekasıdır, aydınlık yarınlarıdır. Bu konuda gerek içeriden gerek dışarıdan her kim, hangi şekilde gelirse gelsin Allah'ın izniyle 79 milyon vatan evladının, 15 Temmuz'da gösterdiği o asil duruş, o yılmaz istiklal mücadelesi bundan sonra da bölücü terör örgütünü bu ülke topraklarında yok edinceye kadar devam edecek. Türk milleti olarak “ya İstiklal ya ölüm”  dedik. Milletimizi yok etmek isteyenler 15 Temmuzda olduğu gibi hüsrana uğrayacaktır.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle tamamladı: PKK,  FETÖ, DAEŞ, DHKP/C, İŞİD tüm bu hain örgütler Türkiye'nin geleceğini karartmaya çalışıyorlar,  bunların akıl hocaları var. Bunlar akıl hocalarına teslim olmuşlardır.  15 Temmuz'da bir kez daha gördük ki hiçbir güç bu asil milleti yenemez. O gün, o gece hepimiz beraber olduk, her siyasi görüşten, her meşrepten, farklı düşünceden insanımız bayrağını aldı, akın akın meydanlara koştu. Bundan sonra da 79 milyon olarak omuz omuza olacağız. Bölücü PKK terör örgütü dahil tüm şer ittifakını darmadağın edip yok edeceğiz. Hiçbir güç bu asil milletle baş edemez. Biz ülkemiz  ve milletimiz için korkusuzca ilerleyeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER