Bafra Örnek Vergi Mükellefi Ödüllendirildi

Bafra İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğü'nce 25. Vergi Haftası kutlamaları etkinlikleri kapsamında, vergisini düzenli ve yüksek oranda ödeyen örnek işadamı AY-Pİ Tavukçuluk Gıda, Hayvancılık Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın’a işyeri ziyaretinde nostaljik radyo hediye edildi.

Bafra Örnek Vergi Mükellefi Ödüllendirildi

      Bafra'da örnek teşkil eden uyumlu mükellef Ahmet Aydın'ateşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyen Bafra Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Sade, "Vergi Haftası nedeniyle Gelir İdaresi Başkanlığımızca belirlenen isimlerde vergi yükümlülüklerini eksiksiz yerine getiren, yüksek oranda vergi ödeyen mükelleflerimize teşekkür etmek adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde işyeri sahiplerine vergi yükümlülüklerini yerine getirmeleri adına gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Vergiler aynı zamanda yürüdüğümüz yoldur, üzerinden geçtiğimiz köprüdür, suyundan ve elektriğinden faydalandığımız barajdır. Ülkemizin refahı için yatırımdır. Kısaca vergi olmazsa ne yol ne köprü ne okul ne hastane nede baraj olur vede Devlet olur. Vergi helal kazancın tacı, ekonominin ilacıdır. Vergi Ödeme bir ülkede yaşayan her vatandaşın en kutsal görevlerinden biridir. Ve bir anı olarak ta nostaljik radyo hediye ediyoruz" dedi.

       AY-Pİ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın yaptığı açıklamada, "Ülke ekonomisinin kalkınması için vergide kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması şarttır. İnsanoğlu için kalp nasıl bir hayati öneme sahipse vergilerde devlet için o derecede hayati önem taşımaktadır. Her kazanan Mükellef devlete vergisini zamanında öderse hizmet olarak tüm vatandaşlarımıza ödedikleri vergi hizmet olarak geri döner. Bu kutsal görevi yerine getirmenin bir vatandaşlık borcu olduğuna inanıyorum. 25. Vergi haftası kutlamaları kapsamında vergi dairesi müdür ve personelinin ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Ahmet Aydın misafirlere, AY-Pİ tesislerinde yetiştirdiği GDO'suz organik tavuk ikramında bulundu.

                                                                                      NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER