BBP BAFRA ADAYI MÜRTEZAOĞLU VE EKİBİ KÖYLERİ GEZDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Bafra ilçesine bağlı Evrenuşağı, Sürmeli ve Tütüncüler köylerini gezdi.

 BBP BAFRA ADAYI MÜRTEZAOĞLU VE EKİBİ KÖYLERİ GEZDİ

     Mürtezaoğlu, Evrenuşağı, Sürmeli ve Tütüncüler köylerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

     Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu,  Bafra ilçesinin büyük problemlerinin bulunduğunu, ancak hiçbirinin çözülmeyecek problemler olmadığını söyledi.  

     Evrenuşağı köyünde ikamet eden vatandaşlar şehir merkezine ulaşım sıkıntısı yaşadıklarını belirtmeleri üzerine, BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Belediye başkanlığını aldıkları zaman belirli saatlerde Evrenuşağı Köyü güzergâhına belediye otobüsü çıkaracaklarını ifade etti. 

     Mürtezaoğlu, "Köylere hizmetler konusunda sıkıntıların var olduğunu gördük. Bizim köyler konusunda projelerimiz var. Bizim şehir merkezinde ve köylerinde proje çalışması yapan İyi bir ekibimiz var. Sağlıklı bir şekilde hizmeti vatandaşlarımızın hedefine ulaştıracağız. Her köye göre komisyonlar kuracağız. Köylerimizde üretilen ürünlerin köylere uygun bir şekilde markalaşmasını yapacağız. Her köyün kendine uygun ürünleri olacak, Bafra ovasında istenilen tarım olmadan gelişme olmuyor. Büyük Birlik Partisinin Türk siyasetinde önemli yeri vardır. Ciddi çalışmalarımız var. Sizlerin desteğini bekliyoruz" dedi.

                          "BİZ, HER ZAMAN MİLLETİMİZLE BERABERİZ" 

     Sürmeli Köyünde vatandaşlara hitap eden BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Birlikte yapılan hizmetler insanı her zaman mutlu yapar. Yeter ki kendinizi bu işe adayın. Bu seçim çocuklarımızın geleceği için hepimiz için çok önemli. Unutmayın köyünden şehir merkezine kadar her vatandaşım büyükşehir belediyesine oy kullanacaktır, oyunuz değerlidir. Biz, sizlerin desteğini istiyoruz" diye konuştu.

    Tütüncüler Köyünde vatandaşlara hitap eden BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, 30 Mart yerel seçimin çok önemli olduğunu kaydetti. 

    Ürünlerin pazarlanması ve organik tarım konusunda projelerinin var olduğunu belirten Mürtezaoğlu, "Yerel seçimler Samsun ve ilçeleri için çok önemlidir. Artık köylerimiz mahalle kapsamına girdi. Hizmetler kapsamlı ve nitelikli olmalı. Bizim Bafra'da kalkınmamız için acil eylemlere ihtiyacımız var. Büyük Birlik Partisine bu sefer bir jest yapın. Biz, vatandaşımıza hizmetin en iyisini yaparız" diye konuştu.

                                                                                                        NAMIK AZGIN  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER