“KÖYLERE İMAR PROJELERİNİ, BEDELSİZ SUNACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya, Altınova, Yeşilyazı ve Koşu köyü’nü ziyaret etti.

 “KÖYLERE İMAR PROJELERİNİ, BEDELSİZ SUNACAĞIZ”

    MHP Bafra adayı inşaat Özgür Topkaya, Altınova, Yeşilyazı, Koşuköyü sakinleri MHP Teşkilatını köy girişinde kalabalık bir grupla karşıladığı geziye, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, MHP Bafra Belediye eski Başkanı Hasan Aslan, MHP Belediye Meclis üyeleri, MHP parti yönetimi ve partililer katıldı.

"ŞİMDİ SİZE SORUYORUM ALLAH AŞKINA ÜLKE BÜYÜYORSA NEDEN BURADA HALA YOL, SU, SORUNU VAR?"  

      Köy sakinlerine seslenen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya," 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerle alakalı köy gezilerimiz devam ediyor.Yeni yerel yönetimler yasası,köylerimizi artık bir mahalle statüsü kazandırdı,30 Mart'tan itibaren köy tüzel kişileri kalkacak sizlerde Bafra'nın yeni bir mahallesi olacaksınız.Bafra Belediyesi Artık 140 Mahalleli bir belediye olacak ve hizmetleri artık Bafra Belediyesi'nden alacaksınız. MHP ilçe teşkilatı olarak köylerimizi geziyoruz ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bakın yıllardır oy verdiğiniz, sorgusuz sualsiz destek verdiğiniz insanlar 12 yılda bu eksiklerinizi gidermemiş. Biz göreve talibiz. Biz bu sorunları çok rahat bir şekilde çözeriz. Büyük ilerlemeden bahsediliyor. Şimdi size soruyorum Allah aşkına ülke büyüyorsa, her şey bu kadar muhteşemse neden hala bu bölgedeki köylerimizde içme suyu sorunu yol sorunu altyapı sorunu ve ulaşım sorunu var" dedi. 

                "KÖYLERE İMAR PROJELERİNİ, BEDELDİZ SUNACAĞIZ"

      Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya,"Büyükşehir'e geçtiğimiz zaman imar çok zorlaşacaktır.5 yıl içerisinde vergi vermeyeceksiniz ama 5 yıl sonra vermeye başlayacaksınız. Bu yasanın sıkıntıları var. Ahır bile yapsanız imara işlenmek zorunda olacakınız. Plan ve projesi olmak zorunda bizler bununla alakalı projeler hazırladık. Bu örnek projeleri halkımıza bedelsiz sunacağız. Size söz veriyorum. Bakın değerli hemşerilerim ağabeylerim, kardeşlerim,  Ben köylü çocuğuyum. Sizlerin halinden en iyi ben anlarım. Benim belediyecilik anlayışım, uzatılan eli tutmak; herkese el uzatmak, darda kalanın dostu olmaktır. Ben, geleneğine, örfüne ve âdetine bağlı biriyim. Bu nedenle bizim Belediye, anlayışımız eskinin değerlerini çağdaş dünyayla buluşturmaktır"diye konuştu. 

                                                                               NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER