KEMAL ÜNLÜ, ADIM ADIM BAFRANIN HER YERİNDE

CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü, Şehir Merkezinde kadınlarımızla sohbette, Beşiktaşlılar Derneğinde ve Kavakpınar mahallesinde çocuklar ve gençlerle her yerde ilgi gördü.

 KEMAL ÜNLÜ, ADIM ADIM BAFRANIN HER YERİNDE

    CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü, "  30 Mart Bafra'nın ve Türkiye'nin kurtuluş gününün ilk adımı olacaktır. Bu soygunculara, talancılara hesap sorma günü gelecek, sandıklar bunun tek adresidir. 10 yıl Bafra'yı yönetin, yaptığınız hiçbir şey olmasın seçim geldi mi çıkın alanlara şu projem var,  bu nu yapacağım söylevleri kurun artık bu halkın bu masallara karnı tok, 20 yıllık kör kuyu iktidarını halkla birlikte sandığa gömecek ve halkın iktidarını Bafra'da kuracağız" dedi. 

     CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü," Üretecek ve ürettiğimizi halkla paylaşacağız, kendimize değil kentimize hizmet edeceğiz, tüm sivil toplum örgütlerinin söz söyleyecek katkı sunabileceği yönetim anlayışıyla Bafra'nın dolayısıyla çocuklarımızın umut dolu geleceklerini hep birlikte kuracağız ve Bafralı artık doğduğu yerde doyacak, Bafra'nın her sokağının, her kuruşunun hesabını sonuna kadar soracağız" diye konuştu.

                                                                            NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER