Kızılırmak Anaokulu'ndan Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi

Samsun’un Bafra ilçesinde Kızılırmak Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu gösterisi etkinliği büyük ilgi gördü.

Kızılırmak Anaokulu'ndan Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi

 Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde düzenlenen yılsonu etkinliği; Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kızılırmak Anaokulu Müdürü Seçim Çalışkan’ın yaptığı selamlama konuşmasıyla devam etti.

 

Çalışkan konuşmasında; “Minik öğrencilerimizin büyük özen ve heyecanla hazırladıkları gösteriyi sunmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Okulumuzun yılsonu gösterisi etkinliğine katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve ekibimize teşekkür ediyor ve sizleri gösterimizle baş başa bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Okul Müdürü Seçim Çalışkan; selamlama konuşmasının ardından tek tek sahneye davet edilen Öğretmen ve Personele çiçek takdim ederek teşekkür etti. Sahnede görülen ‘EKİP’ görüntüsü velilerden ve izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde düzenlenen yılsonu gösterisi izleyicilerden büyük alkış alırken, çocukların gösterilerde ortaya koyduğu performans ise görülmeye değerdi. Yılsonu gösterisine katılan çocuklarının videolarını ve resimlerini cep telefonlarıyla çekebilmek için sahne önüne gelen öğrenci yakınları ilginç görüntülere sahne oldu.

 

Kızılırmak Anaokulu Yılsonu gösterisi etkinliğine; Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değirmenci,  Bafra Garnizon Komutanı Serkan Savaş, Bafra İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Senocak, Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, Okul Müdürleri Hacı Avcı Sergül, Duman Gezgiç, Dursun Dündar, Kadir Çırak, Beyazıt Yıldırım, Recep Özcan, Recep Arabacı, Saadet Öztürk, Vedat Demir, Öğretmenler, Öğrenci Velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER