TOPKAYA, BELDE VE KÖYLERİ GEZDİ

MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, seçim gezileri kapsamında, Bafra ilçesine bağlı Tepecik, Lengerli ve Elifli köylerini ve İkizpınar beldesini gezdi.

 TOPKAYA, BELDE VE KÖYLERİ GEZDİ

       Birlik beraberlik mesajlarının paylaşıldığı gezilerde Topkaya, Büyükşehir Yasası hakkında köylüleri bilgilendirdi yasanın olumsuz yanlarını köylüye yansıtmayacağını ve olumlu yanlarının en iyi şekilde projelerle kullanacağını belirti.

       Köy halkına hitaben konuşma yapan MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Mühendis Topkaya,"Yeni Büyükşehir Yasası ile artık köy ve belde diye bir şey kalmıyor. Bütün köylerin köy statüsü, beldelerin belde statüsü sonlandırılıyor. Beldeler ve Köyler bağlı olduğu ilçenin mahallesi oluyor. Artık hizmeti Belediye verecek. Köylerimiz asla mahrumiyet yaşamayacak. Köylerimizin ortak sorununu biz çok iyi biliyoruz. Su, yol, tarım, altyapı eksikliği var. Ben Kendim İnşaat mühendisiyim sizlerle beraber köyümüzü kuracağız. Bafra artık, köyü'nden, kasabası'ndan, beldesi'nden, şehir merkezine kadar değişime, gelişime uğrayacak. Ben değil biz yapacağız. Ben sizin içinizden gelen bir kardeşiniz, bir evladınızım. Buraya sizlerden yetki istemeye geldim" dedi.

                           "İŞSİZLİĞİ VE YOKSULLUĞU YENECEĞİZ"

      MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, "Bafra bugün işsizliğin ve yoksulluğun kenti ise bunun sorumlusu bu kentte yaşayanlar değildir. Bu insanlar, bu halk, bu vatandaş bilerek, isteyerek mi kendi, kendini yoksullaştırdı? Bafra, kendi isteğiyle mi bu kadar geriye gitti. Tarımında Lider bir ova idik fakat tarım neden bu kentte can çekişir hale geldi? Tekel Fabrikalarımız neden kapandı? Neden kent merkezi nefes alınmaz hale geldi? Bafra trafiği neden felç oldu? Neden şehrimize yeni yatırımlar yapılmıyor ve istihdam alanlarımız daraldı? Biz iddialıyız ve inançlıyız. Bu kenti güzelleştireceğiz. Sosyal yaşam alanları oluşturacağız, yeni yollar yapacağız, yeni bulvarlar açacağız, trafik sorununu çözeceğiz. Yatırımların önünün açılması için bu kenti cazip hale getirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bizim en önemli projemiz ise işsizliği ortadan kaldırmak olacak. Biz elbette ki yoksula sahip çıkacağız ama onlar sadece balık yemeyi değil, balık tutmayı da öğreteceğiz. Öyle iddialıyız ki, işsizliği ve yoksulluğu yendiğimiz zaman bu tüm bölgemize örnek olacaktır" diye konuştu.

     MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya," Bafra'ya bağlı köylerden, ürünlerini satmak için pazaryerlerine gelen ve özellikle kadınlardan oluşan vatandaşlar için organik pazarlar kuracağız. Bu pazarlarda köylümüz ürünlerini satacak, Bafralı taze ve sağlıklı gıdaya rahatlıkla ulaşacak. Bafra bir değişim ve dönüşüm istediğini geçmiş yönetimler bunu başaramadı, Biz küçük olsun benim olsun mantığıyla değil, tüm Bafra'yı kucaklayarak ve hedeflerimizi büyük tutarak Bafra'ya hizmet edeceğiz. 30 Mart'a kadar kimse uyumasın. Burayı kazandıktan sonra biz 5 yıl uyumadan, usanmadan, bıkmadan size hizmet ederek kutsal oylarınızı helal ettirmek için çalışacağız. Bu kardeşinize inanın ve güvenin. Biz sizlere vaat vermeyiz, söz veririz. Sözümüzde namusumuzdur. Biz buna inandık. Siz de inanın. Asıl bayramı yine burada ve sizlerle birlikte kutlayacağız. Yeter ki; kenetlenelim, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim" şeklinde konuştu. 

                                                                                         NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER