BBP ADAYI MÜRTEZAOĞLU, KÖYLERİ GEZDİ

Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bafra ilçesine bağlı Dedeli ve Örencik köylerini ziyaret etti.

BBP ADAYI MÜRTEZAOĞLU, KÖYLERİ GEZDİ

      Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, hizmet sevdalısı olduğunu ifade eden Mürtezaoğlu, "Köylerimiz yeni Büyükşehir yasası nedeniyle mahalle olmuştur.  Yani köyle belediye sınırları içerisine alındı. Dolayısıyla köylerimizde artık, belediyenin bütün hizmetlerinden yararlanacak, bizlerde sizleri ziyaret etmek hasebiyle, geldik ve sizlerin misafiri olduk.  Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.  Bizim Bafra'mızın geleceği için güzel projeleri var. Köylerle ilgili projelerimizde olacak. Bizde, sizlerin bir kardeşi olarak sizlerin desteğinizi ve dualarınızı bekliyoruz" dedi.

                                 "KÖYLER MAHALLE KAPSAMINA GİRDİ" 

      Bu yerel seçinin çok önemli olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Belediyenin hizmetlerinin iyi olabilmesi için her zaman iyi projelere ve ekibe ihtiyacın var olduğunu söyledi.

      Proje ve ekip konusunda çok ciddi hazırlıklar yaptıklarını vurgulayan Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu,"Hizmet noktasındaki meseleye müdahil olmak üzere, geldik karşınıza çıktık. Bu seçimlerde, Büyük Birlik Partisini desteklemenizi istiyorum. Kamuoyuna her geçen gün internetten, gazetelerden doyurucu açıklamalarla projelerimizi ve ekibimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Bafra'yı yeniden ayağa kaldırmak istiyorsak, bunu birlikte yapmak istiyoruz. Bu kalkınmayı hep birlikte yapmak istiyoruz" diye konuştu. 

       Bu seçimin BBP için çok önemli olduğunu belirten Mürtezaoğlu,"Biz, halkımız gereği milleti ayağa kaldırarak, birlikte sorunları çözeceğiz. Artık seçimlerde büyük küçük diye bir şey yok. İlçemiz için güzel projelerim var. Tüm yerleşim birimleri arasında ayırt etmeden yapılması gereken ne ise o hizmeti götüreceğim" şeklinde konuştu.

       Mürtezaoğlu'na ziyaretlerinde, BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, BBP Bafra Belediye Meclis üyeleri ile partililer eşlik etti.

                                                                     NAMIK AZGIN  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER