ZEYBEK,"SAMSUN'DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ" DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili 1. Sıra Adayı Kemal Zeybek; "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu ülkenin yoksulluğunu yeneceğiz. Bu ülkedeki geri kalmışlığı yeneceğiz. CHP’yi Samsun'da birinci parti çıkarmak hepimizin boynunun borcu" dedi.

ZEYBEK,

        Bafra'da, çeşitli ziyaretlerde bulunan CHP Samsun Milletvekili Adayı Kemal Zeybek, CHP Bafra İlçe binasında partililerle bir araya geldi.

        CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, Bafra ilçe örgüt’ünü ziyaret eden Kemal Zeybek’in adaylığını tebrik ederek, seçim sürecinde "Hepimiz genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Zeybek’iz. Sadece adaylarımıza görev düşmüyor. Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak için gece gündüz çalışacağız. Milletvekilimize bu çalışmalarda başarılar dileriz" dedi.

         Samsun CHP Milletvekili Adayı Kemal Zeybek ise, '' Bafra'da olmaktan ve sizleri burada görmekten çok mutlu oldum. Bildiğiniz gibi Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak, Türkiye genelinde, Bafra' da ve hatta partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı milletvekili adaylığına girmek için yaptığımız öncelikle delegelerimizin verdiği sıralama oylarıyla partimize yakışır demokratik önseçim gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partimizin bölgemizde gerçekleştirdiği mini önseçim ve üyelerimizin oylarıyla, Samsun Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra Milletvekili adayı oldum. Bu sıralamaya girerken arkadaşlarımızla yaptığımız sıralama mücadelesini şimdi AK Parti ve MHP'ye karşı Milletvekili olmak için çalışacağız. Ben önseçimle yapılan Milletvekilliği aday adaylığı seçiminde 9 kişilik  liste sıralamasına giren veya listeye giremeyen aday adayı arkadaşlarımızdan hep beraber omuz omuza vererek, bana yardımcı olmalarını istiyorum. Şimdi mücadelemiz Cumhuriyet Halk Partisi'nin çıtasını bölgemizde ve Türkiye geleninde yükseltmektir. 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin zaferiyle ve genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olmasını inşallah ilan ederiz. Bizim Seçim çalışma planlarımız ve vatandaşlarımız için yapacağımız yol çalışmamız hazır. 13 Nisan’da Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Seçim çalışmasını ve stratejisini açıklayacak. Gerçekten seçim projesinde öncelik vatandaşlarımıza verilecek. Tüm komşu ülkelerle tekrar barış sağlanacak. Ülkemizde emeklisinden, çalışanına, memurundan köylüsüne, çiftçisine, yetiminden yoksuluna, tüm ülke insanımıza müjdeler olacak. Ben içinizden gelen bir kardeşinizim. Hiç korkmadan, hiç yorulmadan Cumhuriyet Halk Partisini layık olan yerlere taşıyacağız. Hep beraber çalışarak, büyük Türkiye hedefini kurmaktır'' dedi.

        Zeybek, “Ben, Bafra’da kendi evimde olmaktan ve sizlerin milletvekili adayı olmaktan son derece mutluyum. Sosyal adaletin, yeniden sağlanması, hukuk sisteminin yeniden yerleştirilmesi ve adaletin insanlara eşit bir şekilde dağılması için bizler mücadele etmek zorundayız. Burada bulunanlarda bu mücadele içerisindeler. Vatandaşlarımıza zaman ayırırken bu zamanın gelecek için, çocuklarımız ve torunlarımız için olacağını unutmamalıyız. Çocuklarımızı bizden daha kötü koşullar bekliyor. Bu ülkenin borç yükünün çok yüksek değerlere çıktığını hepimiz izliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu ülkenin yoksulluğunu yeneceğiz. Bu ülkedeki geri kalmışlığı yeneceğiz, bunun için Cumhuriyet Hal Partisi’ne ihtiyaç vardır. Cumhuriyet Halk Partisi’ni Samsun'da birinci parti çıkarmak hepimizin boynunun borcu, tüm aday arkadaşlarımla ve sizlerle beraber Samsun'un her yerinde olacağız" diye konuştu.

             NAMIK AZGIN


 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2015, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER