AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKAN ADAYI AYDIN AKKURT MEYDAN OKUDU

AK Parti Bafra ilçe Başkan Adayı yarın yapılacak olağan kongre öncesi Büyük Park Cumhuriyet Salonunda düzenlediği yemekte mahalle muhtarları ve kongrede oy kullanacak delegeler ile bir araya geldi.

AK PARTİ BAFRA İLÇE  BAŞKAN ADAYI AYDIN AKKURT MEYDAN OKUDU

      Bafra Asırlık Büyük Park’ta düzenlenen yemek öncesi yönetime aday olduğu arkadaşlarıyla birlikte davetlileri tek tek ağırlayan Akkurt, kendini tanıtarak kongre sürecini ve mevcut yönetimi eleştirdi.

                   AYDIN AKKURT’UN GÖVDE GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ
     
 AK Parti Bafra İlçe Başkan Adayı Aydın Akkurt, 4 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan kongrede kazananın Ak Parti olacağını söyledi.

      Konuşmadan önce delegelere ve muhtarlara kendisini tanıtan Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra ilçe Başkan adayı Aydın Akkurt, “Bu demokrasi yarışında, özellikle sizlerin adayı olarak huzurunuzdayım. Bunu özellikle bilmenizi istiyorum. Bildiğiniz gibi ben geçen dönem aday olarak aday olarak sizlerin huzurunda idim. Bu dönemde yine adayım. Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de aynı dayatmalar, aynı yönlendirmeler, gene karşımıza çıkarmaya çalışılıyor. Fakat asla fes etmedim. Ben kendimi Bafra’ya ve Bafralılara adadım. Bu bir seçim işidir. Bunun neticesi sandıkta belli olur” dedi.

                       “SANDIĞA GİTMEKTEN HİÇBİR GÜÇ VAZ GEÇİREMEZ”  

        AK Parti Bafra ilçe Başkan adayı Aydın Akkurt, “Sandığı göreceğiz. Siz benim yanımda olduğunuz sürece, bunun önüne hiçbir engelde duramaz. Bundan da emin olun. 2 -3 gün önce Ankara’ya çağrıldık, Zihni Şahin başkanla birlikte gittik. Teşkilatımızın başkanı yarım saat bize rica etti. Bütün Türkiye genelinde, tek liste olarak girmek istiyoruz. Seçimden önce risk olur, kavga olur’ dedi. Bizde kendilerine ifade ettik. Biz bu konuda geçen dönede de seçim yaşadık. Bizim konularımızda hiçbir zaman sorun olmaz. Tam Samsun’a dönerken il teşkilatından aradılar, müracaatımızı istediler. Bizde, müracaatımızı gönderdik, adaylığımız kesinleşti. Yönlendirme haberler var. Yok, efendim Bafra’nın adayı belli gibi böyle bir şey yok, ne dün vardı, ne bugün var, ne de yarın olacak” diye konuştu.

“BİZE YETKİ VERDİĞİNİZDE, HERKESLE UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

       Yapımcı ve paylaşımcı çalışmalar içerisinde olduğunu belirten AK Parti Bafra İlçe Başkan Adayı Aydın Akkurt, “Adı adaletle başlayan ve demokrasi ile giden bir partide sıkıntı olmaz. Olduğuna da inanmıyorum. Biz bunlara takılmıyoruz. Emin adımlarla, sizlerin de desteği ile ilerliyoruz. Yapılan her işte, her organizasyonda, istikrarın yoluna gidecek ve sizlerle beraber ortak kararlar alınacaktır. Bundan hepiniz emin olun. Birilerinin yaptığı gibi hısım, akraba ve kendi çevrelerini gözetme politikası asla olmayacak, bizim yönetimizde olan arkadaşlarımız bunun bilinci içerisindedir. Yönetim kuruluna kalitesi yüksek olan arkadaşları seçtim. AK Parti büyük bir aile olduğu için meşakkati de çok olan bir teşkilattır. Bizim yönetimimizdeki arkadaşların hiç biri eşini dostunu işe sokmak için gelmedi arkadaşlar. Buda böyle bilinsin ki arkadaşlarım zan altında kalmasın. Bu arkadaşları özellikle seçtim kaliteli oldukları için. Bafra yönetiminde 8 sene bende görev aldım. Daha önce böyle bir yönetim oluşturulamadı arkadaşlar. Yönetim kurulundaki adamımı önce biz kalkındıracağız yoksa  halkamı hizmet edeceğiz, halkamı faydamız olacak. Hala yönetim de olan arkadaşlar bu yolu güdüyor, daha yetmedi 200 civarında işçi alımı yapıldı arkadaşlar. Mevcut yönetimde oğlunu, kızını, gelini işe yerleştirip hala yönetimde yer alıp amacının geride kalan bir kaç yakınını daha işe almak isteyen kişiler bulunmakta arkadaşlar bunu hepiniz biliyorsunuz. Artık bunlara dur demenin zamanı gelmiştir arkadaşlar. Sizlere soruyorum bu işçi alımında sayın muhtarlarım, köy temsilcilerim, mahalle başkanlarım, hanginiz arandınız.  Var mı aranan içinizde?  Değerli arkadaşlarım bu hak sizin. Sizin hiç işe ihtiyacı olan yakınlarınız yok mu? Artık hakkınızı savunmanın, yapılanlara dur demenin zamanı gelmedi mi arkadaşlar? Bize yetki verdiğinizde her şeyden önce belediye başkanımızla milletvekillerimizle, muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, köy temsilcilerimizle uyumlu bir şekilde çalışarak Bafra’nın sorunlarını masaya yatırıp tek tek çözeceğiz. Biz bunun için mücadele edeceğiz. Kendimizi size vakfedeceğiz arkadaşlar” şeklinde konuştu.

            NAMIK AZGIN  



         


Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER