AK Parti’de Delege Seçimi

AK Parti 5. Olağan Kongre süreci kapsamında, Bafra ilçesinde mahalle delege seçimleri yapıldı.

AK Parti’de Delege Seçimi

     AK  Parti 5. Olağan Kongre süreci kapsamında, Bafra ilçesinde AK Parti'li üyeler mahalle delege seçimleri için sandık başına gitti.

      AK Parti Bafra ilçe Başkanılğı'nca Bafra Öğretmenevinde yapılan mahalle delege seçimlerinde partililer oy kullandı.

     Bafra ilçesi AK Parti Mahalle Delege Seçimleri Öğretmenevi'nde Salonunda yapıldı. Seçime AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İl Seçim İşleri Başkanı Haluk Karaduman, İlçe Koordinatörleri Birol Şen, Ümit Seven ve Refik Çıkrık da katıldı.

      Seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek oyunu kullanan Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Bugün ve yarın olmak üzere iki gün sürecek olan mahalle delege seçimlerimizde ilçemizde bulunan 140 mahalle için delege seçimleri yapılacaktır" dedi.

      Süreç hakkında bilgiler veren İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel ise, "Eski, yeni demeden, ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak gerçekleştirdiğimiz mahalle delege seçimlerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. AK Parti, 'insan' merkezli siyasi bir partidir. En üstün hizmetin, insana hizmet olduğuna inanır. İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı çalışmalarımızın hedefini teşkil eder. Biz de çalışmalarımızı bu anlayış üzerine sürdürüyoruz, sizlerle birlikte de sürdürmeye devam edeceğiz. Bu anlamda mahalle delege seçimlerimizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı  uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.  

     NAMIK AZGIN 



 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER