Özel Delta Koleji Mezunlarını Uğurladı

Bafra ilçesinde, Özel Delta Koleji 2013-2014 Eğitim –Öğretim yılı mezunlarını gerçekleştirdiği mezuniyet töreni ile uğurladı.

   Özel Delta Koleji Mezunlarını Uğurladı

       Öğrenciler, mezuniyet coşkusunu aileleriyle yaşadı.

                                                         DELTA KOLEJİ, 40 MEZUN VERDİ

     2005 yılında açılan Bafra Özel Delta Koleji, bu zamana kadar 340 öğrenciyi mezun etti. Okulun toplantı salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 

     10.Dönem Mezunlarını uğurlamak için mezuniyet töreni organize ettiklerini belirten Özel Delta İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Yaşa yaptığı açılış konuşmasında,"Saygıdeğer Veliler; ne mutlu sizlere. Bu güzel gençlerin yetişmesinde dişinizi tırnağınıza takarak gece demediniz gündüz demediniz okumaları konusunda fedakârca davranıp mezuniyete geldiniz. Hatta 9 yıl bu okulda anasınıfından 8.Sınıfa kadar ara vermeden öğrencimizi okuttunuz. Ne kadar övünseniz yeridir. Sizleri kutluyorum. Saygıdeğer Öğretmen Arkadaşlarım; Sizlerde sizlere verilen bu emanetlere sahip çıktınız. Onlara maddi ve manevi destekte bulundunuz. Eğitimlerini bu seviyeye kadar getirdiniz. Bazen yatılı bazen gündüzlü programlar yaparak zaman oldu evlerinize gitmeyip, öğrencilerin başlarında onlara faydalı olmaya çalıştınız. Emin olun bu öğrenciler sizlerin öğretileri ile hayatlarına yön verecek, saygının, sevginin, hoşgörünün kısacası manevi değerlere bağlılığın timsali olacaklardır. İnsanı yaşatmayı hedeflerinin merkezine alacaklardır. Sevgili gençler; Başarı merdivenlerinin ilki olan ortaokullardan mezun oluyorsunuz. Ortaokulu lise ve üniversite yılları takip edecek. Sizler bundan sonraki yılarda da çok çalışarak memleketimize, Bafra'nıza, ailenize ve okulunuz Delta ailesine başarılarınızı ve başarmanın hazzını yaşayacaksınız. Unutmayın ki; sizler artık bundan böyle Delta'nın öğrencisi değil, Delta'nın gerçek sahiplerisiniz. Lise ve üniversite hayatınızda alacağınız başarılarla Delta'nın sıcacık bahçesine bir kez daha koşarak vefa dolu yüreğinizle arkadaşlarınızla buluşacak o güzel günlerinizi anarak "Hey gidi günler!" diyeceksiniz. Son olarak bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimi belirtir, hepinize saygı ve hürmetlerimi sunarım" dedi. 

           2013-2014 Eğitim Öğretim sezonunda gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenlere okul idaresi tarafından paket takdim edildi.

    ÖĞRENCİ VELİLERİNİ DELTA KOLEJİ İDARESİ VEFA PLAKETİYLE ÖDÜLLENDİRDİ

    Delta Kolejinin 4'üncü sınıf öğrencilerinin folklor gösterisi ilgi gördü.

     Öğrenci velileri adına konuşan İbrahim Reisli ise, günümüzde teknoloji ve bilim çağının hızla geliştiğini söyledi.

     Slayt gösterisinden sonra okul birincisi Ali Sami Asan,yaş mezuniyet kütüğüne ismi yazılı plaketi çaktı.

       Daha sonra 2013-2014 eğitim öğretim sezonunda mezun olan 40 öğrencilere, sınıf öğretmenleri tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

        Mezuniyet Törenine Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan ve eşi Hakime  Semra Turan, Bafra Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Tarık Dursun Dinçer, Öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.     

                                NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER