Eğitim-Bir-Sen'den Geleneksel Yıl Sonu Yemeği

Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Teşkilatı Tarafından Geleneksel '10’uncu Yıl Sonu Yemeği' düzenlendi.

Eğitim-Bir-Sen'den Geleneksel Yıl Sonu Yemeği

       Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde gerçekleştirilen yemekte Eğitim-Bir-Sen, Bafra Memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, Türkiye'nin en büyük ve yetkili sendikası olduklarını söyledi.

      Eğitim –Bir-Sen üyeleri geleneksel yılsonu yemeğinde bir araya geldi.

      Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde düzenlenen geleneksel yıl sonu yemeğe; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Samsun Memur Sen – Eğitim- Bir- Sen İl Başkanı Nejdet Güneysu, Eğitim-Bir-Sen, Bafra Memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Özel Öğretim Derneği Genel Başkanı Ahmet  Akça ve sendika üyeleri katıldı.

      Eğitim Bir-Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız  yapığı açılış konuşmasında, "Bizler, merhum Mehmet Akif İnan'ın 'Sendikal mücadelemiz, Türkiye'nin geleceğini yeniden inşa etmek adına erdemliler hareketidir' sözleriyle belirlediği bir vizyon doğrultusunda çalışan erdemliler topluluğuyuz. Sorunlardan beslenen değil sorunları çözen, çözümün paydaşı olan sendikacılık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

      Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise, 2013-2014 Eğitim Öğretim sezonunda görev yapan öğretmenleri yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kutladı.

      Memur-Sen Samsun  İl Temsilcisi Nejdet Güneysu ise, "Kurucumuz Mehmet Akif İnan bundan 21 yıl önce bizlere bir emanet bırakmıştır. Bu emanet Eğitim Bir Sen'dir. Bizler hiçbir zaman üyelerimizden almış olduğumuz yetkiyi birilerine baskı aracı olarak kullanmadık, kullanmayacağız da. Hiçbir zaman gizli hesaplarımız olmadı. Eğitim Bir-Sen olarak arka sokakların değil meydanların sendikası olduk. Sizlerin gerek ekonomik haklarını gerek sosyal hakları bize vermiş olduğunuz emanetinizle son demine kadar savunduk ve mücadele ettik" diye konuştu. 

         NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER