BAŞKAN ŞAHİN, YÜN PAZARI ESNAFI İLE BULUŞTU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin farklı zaman ve mekânlarda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin bir yenisini, halk arasında Yün Pazarı olarak bilinen Hacınabi Mahallesi Mağazalar 5. Sokak’ta gerçekleştirdi.

BAŞKAN ŞAHİN, YÜN PAZARI ESNAFI İLE BULUŞTU

     Toplantıya; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ve daire müdürleri katıldı.
      Mağazalar Sokakta ki esnaflarla sabah kahvaltısında buluşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, daha önce iki kez toplantı yaptıklarını, Yün Pazarının sıkıntılarını bu toplantılarda konuştukları belirtti.
       Esnaf ile sıcak sohbet ortamında gerçekleştirdiği görüşmede Bafra Beledi ye Başkanı Zihni Şahin şunları kaydetti:
       “Burada yapacağımız çalışmalar öncesi esnafımızı da dinlemek istedik. Daha önceki toplantılarımızda esnafımızı da dinleyerek bu çevrede yapacağımız çalışmaların en iyi şekilde olmasını sağlamak amacıyla istişareler yaptık. Şimdi de en kısa sürede inşallah burada güzel bir çalışma yapacağız. Biz burası için projemizi hazırlayarak esnaflarımızla son haline birlikte karar vereceğiz. Bu bölgenin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla esnaflarımızın da fikrini almak istedik. Onlar da gereken ilgiyi gösterdiler kendilerine teşekkür ediyorum.”
         Konuşmasında, Büyük Cami Mahallesi Camii Kebir Caddesi’nde kaldırım çalışması yaptıklarına da değinen Başkan Şahin, burada ki çalışmanın kısa bir sürede tamamlanacağını sonrasında Güven Sokakta da bir çalışma yapılacağını ifade ederek şunları söyledi:
         “Büyük Cami Mahallesi’nde ki; çalışmamız bittikten hemen sonra Güven Sokak’ta bir çalışmamız olacak. Daha sonra inşallah burada da kalıcı ve örnek olması gereken bir çalışma yapacağız. Talimatımızı ilgili arkadaşlarımıza verdik. Siz değerli esnaflarımızı da temsilen birkaç arkadaşımızla biz istişareli olalım. Hizmette sınır yok, onun için hep beraber iyi düşünerek İnşallah Bafra’mızın en eski çarşılarından birini daha ilçemize yakışır hale getirelim."
         Bütün şehir yasası ile birlikte 21 olan mahalle sayısının 140’a çıktığını ve buralarda da belli başlı çalışmaları bir sıra ve düzen dâhilinde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Şahin, ilçenin sorunlarını sırayla ve özenle çözmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.
          Başkan Şahin, ilçenin iyi bir görünüme kavuşması ve gelişmesine katkı sağlamak amacında olan herkese özellikle de toplantıya katılan esnaflara teşekkür etti.

         Kahvaltı programına katılan ve fikirlerini de paylaşan esnaflar, bir müddettir devam eden çalışmaların en kısa sürede sonuçlanacağına inandıklarını belirterek Başkan Şahin’e teşekkür ettiler.
       NAMIK AZGIN  


Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER