ERSAN OKTAŞ BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığında, Bafra Belediye Başkanlığına aday adayı olan Av. Ersan Oktaş için basın toplantısı düzenlendi.

ERSAN OKTAŞ BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

    AK Parti Bafra ilçe teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşen basın toplantısında, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven," Değerli arkadaşlar malumunuz, AK Parti için 30 Mart 2014 seçimlerinin aday adaylığı süreci, 1 Ekim'de başladı,1 Kasım'da nihayete erecek. Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği ile ilgili aday adaylığı devam ediyor. Bugünde, Bafra Belediye Başkan aday adaylığı noktasında, Av. Ersan Oktay bey arkadaşımız, aday adaylık açıklamasını parti binamızda sizlerle ve bizlerle birlikte basın açıklaması ile duyuracaktır. Ben 2014 yerel seçimlerinin Bafra'mıza, ülkemize, partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ersan Oktaş arkadaşımıza, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.      

      AK Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Av. Ersan OktaşParti binasında 29 Mart 2014 yerel seçimler için AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adaylığını yoğun alkışlar içinde açıkladı.

     AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AV. ERSAN OKTAŞ,"BAFRA İÇİN BİZ HAZIRIZ"DEDİ.

     Oktaş yaptığı açıklamada," Doğup büyüdüğümüz, hatıralarımızı yaşadığımız ve geleceğe ilişkin hayaller kurduğumuz Bafra'mızı, daha yaşanabilir kılmak, kendimize, evlatlarımıza ve gelecek nesillere daha güzel bir şehir bırakmak öncelikli sorumluluğumuzdur. Yerel yönetimler,kent sakinlerinin yerel ve ortak nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuş olan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan kamu kurumlarıdır. Amaçları ise şehirlerin sağlıklı, dengeli ve sürdürülebilir gelişimi ile kent sakinlerimizin yaşam kalitesini yükseltmektir. Yerel Yönetimlerden beklenen, halkımızın refah seviyesini yükseltmek için, kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması, hizmet kalitesinin artırılması, halkımızın yönetime katıldığı şeffaf bir idarenin oluşturulması ve hizmette önceliklerimizin belirlenmesidir.

 Bu amaca hizmet etmiş ve bugüne kadar yapılmış olan tüm çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bu çıtayı yükseltmek ve şehrimizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için azim, inanç ve sabırla geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz. "Halka hizmet, Hakk'a hizmettir." Düsturunda; İnsanlığa hizmetin en kutsal vazife olduğu bilinciyle, insan odaklı hizmetlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gayretimizle devam edeceğiz.  Bizlere emanet olarak bırakılan bu güzel şehrimizi, bir mirasyedi gibi tüketmeden, yeniden çağımızın gerekleri ve ecdadımızın değerleriyle donatarak gelecek nesillere taşıma noktasında azami hassasiyet ve gayret göstereceğiz. Bilgi ve tecrübelerimizin, hizmet aşkı ve çalışma ahlakımızın bunu başarabilecek güçte olduğuna inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzel şehri, ekip ruhuyla hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Bafra'mıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, gelişmenin önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Şeyh Edebali'nin Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'e verdiği "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" öğüdündeki ulvi duruşu, günümüz Bafra'sına uygulayarak, halkımıza rağmen değil, halkımızla birlikte anlayışını hayata geçireceğiz. Daha, çok işimizin olduğunun farkındayız. Elbirliğiyle, yılmadan, aşkla çalışarak, güzel günlere hep birlikte ulaşacağız. Çünkü birlikte yaşadığımız bu şehir, tüm güzelliklere layıktır.  Duamız, Besmele ile başladığımız hizmet yolumuzu "Hizmet, nimettir" şuuruyla çalışarak hamdolsun ile tamamlayabilmektir. Bu duygu ve düşüncelerle çıktığımız bu yolda Rabbimizden her şeyin hayırlısını dileyerek Bafra Belediye Başkanlığı için aday adaylığımızı açıklıyoruz.  Deneyimli ekibimiz ve İlçemizi geleceğe taşıyacak projelerimizle, Bafra için biz hazırız.  Katılımınız için hepinize teşekkür ediyor, Saygılar sunuyorum" dedi.

       Parti binasındaki basın açıklamasına; AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili partisiz vatandaşlar katıldı. 

                                                                                                                                                                        NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER