Hatipoğlu, Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Başladı

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi’nin Gençlik Ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından açılmasından önce askere giden eski Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Hatipoğlu resmi olarak, Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine başladı.

Hatipoğlu, Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Başladı

     Müdürlüğü ile ilgili açıklama yapan Fatih Hatipoğlu, "17 Aralık 2013 tarihinde Eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'ın gençlik merkezimizi açmasından 1 gün önce yani 16 Aralık tarihinde askere gittim. Ben vatani görevimi icra ederken İl müdürümüz benim yerime bakması için Şeyda Sağlam Gündüz hanımı görevlendirmiş. Ben de şahsım adına Şeyda Sağlam Gündüz hanıma çok teşekkür ederim. Büyük bir özveri ile çalışarak 1 Mart tarihinde faaliyete geçen merkezimize üç buçuk ay gibi kısa bir sürede 6 bin 500 üye kazandırmış. Kendisini bu başarısından dolayı kutluyor ve çok teşekkür ediyorum" dedi.
     Bafra Gençlik Merkezi eski Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz ise İlkadım Belediyesi Gençlik Merkezine atandı.

                                      FATİH HATİPOĞLU'NUN ÖZGEÇMİŞİ ŞÖYLE;

      1986 Bafra Doğumlu olan Fatih Hatipoğlu, İlkokulu Bafra Merkez İlkokulunda, Orta ve Lisesi Bafra İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

       2009 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliğinden mezun olan Fatih Hatipoğlu, 2009-2010 sezonunda Sınav Dershanesinde, 2010-2011 sezonunda Açı Dergisi Dershanesinde görev yaptı.

       2011-2012 Eğitim Öğretim sezonunda Bingöl'de Ticaret Meslek Lisesinde öğretmenlik yapan Fatih Hatipoğlu, 2012 yılında Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü oldu.13 Kasım 2013 tarihinde Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezine atanan Fatih Hatipoğlu, 16 Aralık 2013 yılında askere gitti. Hatipoğlu, 20 Haziran 2014 tarihinde tekrar eski görevine başladı.

         Hatipoğlu, evli ve bir çocuk babası.

                        NAMIK AZGIN    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER