BAŞKAN ŞAHİN, PROJELERİNİ VE BELEDİYE MECLİSİNİ TANITTI

AK Parti Bafra Belediye Başkanı ve adayı Zihni Şahin, Bafra’yı yarınlara hazırlayacak olan 2014-2019 dönemi projelerini ve Belediye Meclis Üyesi adaylarını Bafra Kapalı Spor Salonunda, toplantıya katılanlara tanıttı.

 BAŞKAN ŞAHİN, PROJELERİNİ VE BELEDİYE MECLİSİNİ TANITTI

    Proje tanıtım toplantısı ve Bafra Belediye Meclis üyeleri adayları tanıtımı mitinge dönüştü. 

    Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Bu seçim çalışmalarımız kapsamında, Bafra Belediye Başkanımızla birlikte yaptığımız ziyaretlerde, 115 köyümüzün 100'üncü programını Eynegazi Köyümüzde gerçekleştirdik. Köy ziyaretlerimize, esnaf ziyaretlerimize, sivil toplum örgütlerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerde, bu desteğin, bu teveccühün devam ettiğini gördük. Bunun içinde sizlere teşekkür ediyoruz. Gene bu sizin desteklerinizin, bu teveccühlerinizin karşılığında, AK Partimiz 11 yıllık kesintisiz iktidarında, birçok alanda ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, gençlik spor alanlarında, sosyal politikalarda, kısacağı insanın ihtiyaç duyduğu her alanda, AK Partinin birçok yeniliği, birçok hizmeti olduğu sizlerin bu desteği karşısında olmuştur. Bugüne kadar AK Partimize göstermiş olduğunuz teveccühü inşallah 30 Mart tarihinde de, gerek Bafra Belediye Başkan adayımız Zihni Şahin'e, gerek Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Yusuf Ziya Yılmaz'a, gerekse belediye meclis üyesi adaylarımıza desteği bekliyoruz" dedi. 

     AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, " Allah nasip edecek inşallah, 29 gün sonra sandık başına gideceğiz. Yerel yönetimler tarihinde bir devrim olan yeni büyükşehir yasası yeni bir çığır açacak ve siz benim bunda yaklaşık 40 yıl önce görev yaptığım Yenialan Köyünü Bafra'nın bir mahallesi yapan bir anlayışla, insanın yaşadığı her yere, insanın hak ettiği hizmeti götürme anlayışı ile yeni bir dönemin başlangıcını yapacaksınız. Güzel Bafra'mızın daha da güzelleşmesi için güzel Samsun'umuzun daha da güzelleşmesi için sizlere bugüne kadar hizmet eden kadroları yeni taktikleriyle, bundan sonra hizmet etmek üzere görevlendireceksiniz. Ama vereceğiniz bu oy, unutmayın sadece Bafra veya Samsun için olmayacak, bütün Türkiye'yi ilgilendirecek" diye konuştu.

     Türkiye'nin bugün tarihinde olmadığı kadar ciddi bir şekilde bir saldırıya maruz kaldığını belirten Demircan, bu saldırıların başbakanın şahsına değil, bu saldırı hükümete veya AK Parti iktidarına karşı değil, bu saldırıların tüm Türkiye'ye olduğunu bildirdi. 

       2014-2019 dönemi projeleri ve Bafra Belediye Meclis üyeleri tanıtım programına katılan herkese teşekkür eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,  "Çok kıymetli hemşehrilerim; 5 yıldır beraberiz. Bafra'mıza ilçe teşkilatımız, meclis üyelerimiz ve milletvekillerimiz, il teşkilatımız, bakanlarımız ve en önemlisi de bakanlarımızın destekleri ile hizmet verdik. Bizi Belediye Başkanı olarak görevlendirdiniz, bende Bafra'da görev yaptığım sürede, hiçbir zaman insanlar arasında, ayrım yapmadan, insanlara farklı davranmadan, birilerine menfaat sağlatmadan kısacası sizleri mahcup edecek bir adım atmadan bu günlere geldik. Onun için bundan sonra da destek verirseniz diyorum ki;'sizi hiçbir zaman mahcup etmeyeceğim.' Bafra'da 5 yıl içerisinde gerçekten gece gündüz demeden, sizler için çalıştık, didindik gayret ettik ama Bafra'mızı da, bir yerden alıp, Bafra'yı güzel bir yere getirdik. Bafra'da hem değişim, hem gelişim herkes tarafından kabul edilmektedir. Onun için ben şunu diyorum.'Bana güven verdiniz, bana değer verdiniz, o bakımdan ben diyorum ki; ‘sizin sevginiz, bu akşam ki; göstergeniz de, bana yeter diyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Başbakanımızın tabiri ile değerli kardeşlerim; biz sizler için hizmet etmek için geldik. Sizlere efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik. Sizlere hizmetkar olmaktan da onur ve şeref duyuyorum" dedi.

       30 Mart Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirten AK Bafra Belediye Başkanı ve adayı Zihni Şahin, 30 Mart yerel seçiminin istikrar için çok önemli olduğunu kaydetti.  Başkan Şahin," 5 yılda 33 proje ve hizmeti Bafra'mıza ve sizlere kazandırmanın gerçekten mutluluğunu yaşıyorum. Vermiş olduğumuz sözleri tek tek hayata geçirdik. Allah nasip ederse, sizler desteklerseniz, 2014-2019 yılları arasında Bafra'mız için projelerimi sizlerle paylaşacağım. Başbakanımız, Samsunlu Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Bölgemizin milletvekillerimiz, Bafra'nın milletvekili Ahmet Yeni, il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız ve Samsunumuzu yıldız şehir yapan ve Samsun'u geliştiren, değiştiren Samsunluyu denizle buluşturan değerli Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz beyle beraber, Bafra Belediyesi olarak, gücümüzü birleştirdiğimizde, bizim aşamayacağımız engel, yamamayacağımız hizmet yok zannediyorum. Bunun böyle bilinmesini istiyorum.  Artık Büyükşehir  yasasıyla birlikte hizmet alanları değişti. Büyükşehir Belediyemizle birlikte köylerimize de, beldelerimize de, hizmet getireceğiz. AK Partinin başarısında kadınlarımızın gerçekten büyük bir payı vardır. O bakımdan biz de, AK Parti Bafra Belediye Meclis üyeliğinin ilk 10'unun içine, 3 tane bayan aldık.30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize, Bafra'mıza, Samsun'umuza bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 

     Sinevizyon gösterisinden sonra Başkan Şahin, 2014-2019 dönemi projeleri içerisinde, Kızılırmak Sedde Projesi, Katlı Otoparklar, Çevre rehabilitasyon projesi, Kapalı oto pazarı projesi, Hatıra Ormanlar projesi, Çok amaçlı daimi pazar projesi, Hoş geldin çocuk projesi, Yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine yardım projesi, Bafra Kızılırmak Üniversitesi projesi, Bafra Belediye Hizmet Binası projesi olduğunu ifade etti. 

     Samsun'un 17 ilçesinin Samsun Büyükşehir sınırları içerisinde yer aldığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, Samsun'un başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyükşehire dönüşmesi talebi üzerine, Büyükşehir yasasının kanunlaştığını söyledi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,"Biz aslında 1,5 yıldır, Samsun'umuzda bu 17 ilçemizle beraber oluşacak olan bu yeni sorumluluğu konuşuyor tartışıyor durumdayız. İnsana hizmet etmeyi, Allah'ın yarattığı kuluna hizmet etmeyi, Rabbe yaradana hizmet etmek diye düşünen bir jenerasyonun, bir mantığın belediye başkanlarıyız. Biraz önce benim değerli kardeşim, 33 projesinden bahsetti. Yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Hepsinin altına, hele hele bu projeyi ben hiç unutmuyorum. 5 Yıl önce Zihni Bey belediye başkanı olduğunda, bizi Bafra'ya davet etti. Biz, Bafra'ya belediye bürokratlarımızla birlikte geldik. O zamanlar bu projeleri bizim önümüze koydu. Bu projelerin o günkü halini hatırlıyorum. Zihni başkanı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Allah bizi doğruluktan, haktan, adaletten ayırmasın. Zihni bey Bafra'yı rahatlattı. Bafra'ya bir asalet, bir terbiye, bir görgü, bir mütevazılığin nasıl olduğunu gösterdi. Samimi söylüyorum, çok takdir ediyorum kendisini, bu mayadan gelen bir şekildir. İnsanın mayası güzelse, gerisi güzel olur. Bakınız biraz önce Zihni Bey, konuşmaya gelirken ayağa kalktı, hanım efendisi de ayağa kalktı. Zihni beyi yol etti. İşte bu bir terbiyedir" şeklinde konuştu.   

          Konuşmadan sonra Bafra Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı.

                                                                       NAMIK AZGIN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER